(Poistunut julkaisusta)

Ikkuna-asentaja
RekryDiili Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2020

RekryDiili Oy on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut,rekrytoinnit,soveltuvuusarvioinnit sekä headhunting.

 Haussa nyt asiakasyrityksellemme ASENTAJAA ikkunoiden asennustyöhön. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Olethan ripeä,työtäpelkäämätön ja sinulla on hyvät kädentaidot sekä sopivasti maalaisjärkeä. Asiakkaamme on alalla pitkään toiminut mm. ikkunanasennuksiin erikoistunut yritys ja etsii palvelukseensa asentajia.

Asiakkaamme tarjoaa vuosikymmenten kokemuksella monipuolisia lasiratkaisuja kuluttajille, yrityksille ja muille julkisen sektorin toimijoille. Palveluihin kuuluvat mm. ikkunat, lasikaiteet, terassilasit, lasiovet ja välitilan lasit sekä niiden asennukset. Työtehtäviin kuuluu lasien asennukset ja/tai tuotantotyöntekijän työt. Työ edellyttää voimassaolevaa työturvallisuuskorttia sekä B-ajokorttia.

Työ on aluksi määräaikainen, mutta mahdollisuus myös jatkuvaan työsuhteeseen. Mikäli katsot olevasi tehtävään sopiva henkilö, soita Heidi Saarijärvelle numeroon p. 044 337 4707 ja tai jätä hakemus/CV osoitteessa www.rekrydiili.fi/tyonhakijoille