(Poistunut julkaisusta)

Ikkuna-asentaja
Värväämö Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2018

Etsimme yhteistyökumppanillemme Inwido Oy:lle asennusporukkaan tekijöitä ikkunoita asentamaan yksityisille asiakkaille. Työtä on paljon ja työt alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Inwido Finland Oy on Suomen suurin ikkuna- ja ovituotteita valmistava ja asentava yritys. Nyt tilauskantaa on jonossa sen verran runsaasti, että työntekijöitä työmaille tarvitaan kipeästi. Asentajia tarvitaan lisää vakituiseen asentajaorganisaatioon erityisesti Oulun, Turun, Helsingin ja Itä-Suomen alueille.

Mitäpä sitä sitten työmaalla pitäisi touhuta?

Työmaalla asentaja häärää työparinsa kanssa kahdestaan ja he toimivat täyden palvelun periaatteella asiakkaan suuntaan. Entiset ikkunat riipastaan pois, napataan uudet tilalle, heläytellään pielet, listat ja pellit paikoilleen, sekä siivoillaan lähtiessä nurkat puhtaiksi. Juodaan siellä varmaan välillä myös asiakkaan keittämää kahavia ja voipa joskus kylkeen saada oikein rähämäpullankin.

Ja sitten tekijälle suuntaa-antavaa vaatimuksen poikasta.

Emme etsi hienoja ansioluetteloita. Etsimme reippaita rakennustaitoisia tolokun ukkoja ja miksei akkojakin, joilla ois mielenkiintoa tehdä töitä, eikä toiminimitouhu saa liikaa pelottaa. Yrittämisen alkeet tosiaan saattaa hieman joskus jännittää, mutta kannattaa silti soitella. Puhuminen kuulemma aina helpottaa kummasti, eikä se yrittäminen varmaan ihan ehdoton pakko ole. Sanovat jotku, että ahkerat tienaa urakassa johtajien palkkaa, eikä ravattia tarvis pitää ku kummilapsen rippijuhlissa ja anopin viiskymppisillä. Tiiäppä sitten todellisuutta. No joo, paku pitäs olla oma. Firma teippauttaa sen jossakin vaiheessa mainosautoksi. Onhan siinä se hyvä puoli ainakin, ettei pienet ruosteet näy niin helposti. Ilman sopivaa autoa työkalujen kuskaus menee kyllä hankalaksi. Niin ja asenne, se se aina ratkasee ja sitä tässä yritetään kuuluttaa.

Eihän tähän ilmoitukseen kaikkea saa kyllä millään laitettua, mutta tehdäänpä niin, että soita mulle. Yritän vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin ja selvitellään yhdessä loput. Tärkeintä ois saada sulle nopeasti mieluiset hommat ja asiakkaalle ahkerat tekijät. Asiakas on luvannut aloittaa perehdytyksen heti, kun tekijää on tiedossa.

Minulle on numero 0400 904 053 ja jos en pysty vastaamaan, niin lupaan soittaa takaisin. Sähköpostia voit laittaa myös osoitteeseeni hanna.rauhala@varvaamo.fi

Ollaanpa kuulolla!