Ikääntyneiden palveluohjaaja, Seniorineuvonta
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2022

Kuvaus tehtävästä: Haemme Espoon kaupungin vanhustenpalveluiden Seniorineuvonta ja palveluohjaus -yksikkö Nestoriin ikääntyneiden palveluohjaajaa Espoon sairaalan palveluohjauksen tiimiin.

Sairaalan ikääntyneiden palveluohjaajan työtehtäviin kuuluu asiakkaiden monipuolinen ohjaus ja neuvonta, palvelutarpeen arviointi, palveluohjaus, tarvittavien etuuksien hakeminen, hoito- ja palvelusuunnitelmien laatiminen ja palveluiden järjestäminen. Yhteistyö asiakkaan, asiakkaan läheisten, asiakasta hoitavien tahojen ja eri palveluntuottajien kanssa on tärkeää tehtäväaluetta.

Espoon sairaalassa työskentelee 4 ikääntyneiden palveluohjaajaa, jotka tekevät työtä osana osastojen monialaista tiimiä sekä toimivat yhteistyössä Kotikuntoutuksen kahden palveluohjaajan kanssa.

Suurena työnantajana Espoon kaupunki tarjoaa työntekijöilleen lukuisia etuja esim. apua asunnon hankinnassa, työsuhdematkalippuedun joukkoliikenteeseen, säännöllistä ja monipuolista koulutusta sekä runsaasti työnantajan tukemia harrastusmahdollisuuksia.

Haastattelut pidetään 26.-27.1

Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

Työpaikan nimi: Seniorineuvonta Nestori

Työaika: yleistyöaika 38h 15min / vko

Sopimusala: SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto.

Tehtävässä edellytetään: toiminta-alueen hyvää tuntemusta, kokemusta palvelutarpeen arvioinnista ja palveluohjauksesta sekä kykyä toimia moniammatillisessa verkostossa

Arvostamme: molempien kotimaisten kielten hyvää suullista ja tyydyttävää kirjallista taitoa, koordinointikykyä, itseohjautuvuutta, paineensietokykyä ja ict- osaamista. Työn sujumisen kannalta ajokortti on eduksi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot