(Poistunut julkaisusta)

Ikääntyneiden palveluohjaaja, Seniorineuvonnan ja palveluohjauksen palvelualueelle
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2019

Ikääntyneiden palveluohjaaja, Seniorineuvonnan ja palveluohjauksen palvelualueelle

Työavain 2-418-19
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 18.06.2019 kello 15:45
Seniorineuvonta ja palveluohjaus , Karvasmäentie 6 02740 Espoo
Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhusten palvelut/Seniorineuvonta ja palveluohjaus
Vanhusten hoito

Tehtävän kuvaus: Haemme Espoon kaupungin Vanhusten palvelujen Seniorineuvonnan ja palveluohjauksen palvelualueelle, Nestoriin, ikääntyneiden palveluohjaajaa vakinaiseen työsuhteeseen. Seniorineuvonta ja palveluohjaus, Nestori, on aloittanut toimintansa 1.6.2016 ja se on koonnut saman organisaation alle Espoossa ikääntyvien parissa tehtävän neuvonta-, palveluohjaus- ja palvelutarpeen arviointityön sekä palveluihin liittyvän päätöksenteon. Yksikössä työskentelee monialainen asiantuntijajoukko. Yksikkömme tavoitteena on myös vahvistaa yhteistyötä sekä kaupungin sisällä, että alueen kolmannen ja yksityisen sektorin kanssa. Yksikössä työskentelee n. 70 henkilöä. Ikääntyneiden palveluohjaajat kuuluvat Nestorissa yleisen palveluohjauksen tiimiin. Tiimissä työskentelee asiakkuuspäällikkö, 3 asiakasvastaavaa, 11 ikääntyneiden palveluohjaajaa. Espoon kaupungin vanhusten palveluihin kuuluvat Seniorineuvonta ja palveluohjaus, kotihoito, Espoon sairaala ja pitkäaikaishoito. Ikääntyneiden palveluohjaajan tehtäviin kuuluu asiakkaiden monipuolinen ohjaus ja neuvonta, palvelutarpeen arviointi, kotiin tehtävät arviointikäynnit, hoito- ja palvelusuunnitelman laatiminen, palveluiden järjestäminen ja toteutumisen varmistaminen. Yhteistyö asiakkaan, asiakkaan läheisten, asiakasta hoitavien tahojen ja eri palveluntuottajien kanssa on tärkeää tehtäväaluetta. Suurena työnantajana Espoon kaupunki tarjoaa työntekijöilleen lukuisia etuja esim. apua asunnon hankinnassa, työsuhdematkalippuedun joukkoliikenteeseen, säännöllistä ja monipuolista koulutusta sekä runsaasti työnantajan tukemia harrastusmahdollisuuksia. Espoon kaupunki on savuton työpaikka. Työ alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. Alustavan aikataulun mukaan haastattelut järjestetään viikolla 27.


Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva sosiaali- tai terveysalan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto.


Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa
Tehtävässä edellytetään itsenäistä työotetta, toiminta-alueen hyvää tuntemusta, kokemusta palvelutarpeen arvioinnista ja palveluohjauksesta sekä verkostoyhteistyötaitoja.

Arvostamme koordinointikykyä, kehittävää työotetta, molempien kotimaisten kielten taitoa ja atk-osaamista. Työn sujumisen kannalta ajokortti on eduksi.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2641,00 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min/viikko, yleistyöaika


Espoon kaupungin vanhusten palveluihin kuuluvat Seniorineuvonta ja palveluohjaus Nestori, kotihoito, Espoon sairaala ja pitkäaikaishoito. Kotihoidossa tavoitteenamme on mahdollistaa turvallinen elämä omassa kodissa toimintakyvyn heikkenemisestä huolimatta. Sairaalan monipuolinen toiminta on kohdennettu akuuttien sairauksien lyhytaikaiseen hoitoon ja kuntoutukseen. Pitkäaikaishoidossa tarjoamme kodinomaista hoivaa ympärivuorokautisissa yksiköissä. Myös pitkäaikaishoidon tulee olla elämänmakuista ja ikäihmisen toimintakykyä tukevaa. Espoo on savuton työpaikka. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: espoo.fi/pelisäännöt

Lisätietoja tehtävästä
Asiakkuuspäällikkö Riina Ruotsalainen
050 596 7045
etunimi.sukunimi@espoo.fi