(Poistunut julkaisusta)

II intendentti, Tapiola Sinfonietta
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.3.2018

Työavain 3-328-18
Vakinainen työsuhde alkaen 03.09.2018
Hakuaika päättyy 18.04.2018 kello 15:45
Tapiola Sinfonietta, Kulttuuriaukio 2 02100 Espoo
Sivistystoimi, Kaupunginorkesteri
Kulttuuri-, kirjasto- ja museotyö

Tehtävän kuvaus: Etsimme II intendenttiä vakinaiseen työsuhteeseen 3.9.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan. II intendenttinä toimit muusikoiden lähiesimiehenä ja vastaat heidän henkilöstöhallinnostaan, työ– ja työehtosopimuksista, työjärjestelyistä sekä osaamisen kehittämisestä. Työn toisena tärkeänä vastuualueena on kausikonserttien tuotantovastuu sekä asiakirjahallinto. II intendentti toimii myös tarvittaessa I intendentin sijaisena.

Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Tehtävässä edellytetään alan työkokemusta, erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä vankkaa ymmärrystä henkilöstöhallinnosta ja esimiestyöstä. Lisäksi edellytämme erinomaista suomen, kiitettävää englannin ja tyydyttävää ruotsin kielen osaamista.

Arvostamme aktiivista ja itsenäistä työotetta, priorisointikykyä sekä klassisen musiikin tuntemusta.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja

Tehtäväkohtainen palkka: 3290,74 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 36 h 45 min viikossa

Tapiola Sinfonietta - Espoon kaupunginorkesteri - on korkeatasoinen kamariorkesteri. Perusohjelmiston muodostavat tyylinmukaiset tulkinnat wieniläisklassisen kauden teoksista. Muusikot tarttuvat innolla myös nykysäveltäjien teoksiin, lastenmusiikkiin ja taiteidenvälisiin produktioihin. Orkesteri tekee säännöllisesti vierailuja ja kiertueita kotimaassa ja ulkomailla. Kotisalina on Espoon kulttuurikeskuksen Tapiolasali, jossa se on tehnyt myös lähes 70 levytystä. Tapiola Sinfonietta kuuluu Espoon kaupungin Kulttuurin tulosyksikköön.

Lisätietoja tehtävästä

Linkki lisätietoihin 

Intendentti Juha Ahonen
050 395 2227
etunimi.sukunimi@espoo.fi