Ihmisläheinen siivooja
Lassila&Tikanoja Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2021

Omaatko kenties aiempaa kokemusta hoiva-alasta- lähihoitajana tai siivoojana? Löytyykö sinulta rautaista hermoa ja luontaista kykyä kohdata kaikenlaisia ihmisiä?  Meillä on paikka sinulle! Haemme tiimiimme

 

IHMISLÄHEISTÄ SIIVOOJAA

 

tekemään tärkeää työtä vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Espoon Lakistoon. Päätehtävääsi kuulu hoivakohteen siivoustehtävät reippaalla asiakaspalveluasenteella. Työajat ovat ma-pe klo. 6.-14 tai 7-15. Palkkaus tehtävässä on Kiinteistöpalvelualan TES:N mukainen.

 

Etsimme jalat maassa olevaa, ihmisläheistä tyyppiä, joka nauttii ihmisten kohtaamisesta, sillä asiakaskohtaamiset kuuluvat perusarkeen. Kohde vaatii korkeaa hygieniatasoa ja ymmärtäväistä suhtautumista erilaisiin ihmisiin. Tästä syystä toivomme, että hallitset vähintään siivouksen perusteet tai aiempaa kokemusta hoiva-alan tehtävistä. Toivomme hakijalta kykyä kommunikoida suomeksi ja kykyä hoitaa työtehtävät tunnollisesti. Laitoshuoltajan koulutus luetaan ehdottomasti eduksesi, jos sinulta sellainen takataskusta löytyy! Lisäksi toivomme tulevalta työntekijältämme hyviä hermoja ja itseohjautuvaa asennetta.

 

Entä mitä me puolestamme tarjoamme sinulle? 

Ison talon työsuhde-etuihimme kuuluu esimerkiksi tavallista laajempi työterveyshuolto ja kattava sairauskassa. Haluamme, että voit hyvin myös vapaa-ajallasi, jonka takia tarjoamme sinulle esimerkiksi kuntosalietuja, hierontaetuja, sekä liikunta- ja kulttuuriseteleitä. Meille on tärkeää, että kehityt urallasi. Tästä syystä tuemme sinua urapolkusi rakentamisessa esimerkiksi vaativimpien tehtävien- tai koulutuksen avulla. Lupaamme, että työsi on merkityksellistä ja työsi tulos edistää parempaa huomista!

 

Mikäli kolahti kohdilleen, ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian nettisivujemme kautta tai oheisen hakulinkin kautta! Täytämme paikan heti sopivan kandidaatin löydyttyä.  Jos hampaan kolossa on kuitenkin vielä jokin kysymys, voit osoittaa sen mieluusti rekrytoivalle esimiehelle Mirjalle (huomaathan, että emme käsittele työhakemuksia sähköpostitse) osoitteeseen mirjami.ritonen@lassila-tikanoja.fi Lisääthän viestiisi viisinumeroisen ID-tunnuksen, jonka löydät työpaikkailmoituksesta L&T: n sivuilla.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1497709
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 23.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Lassila ja Tikanoja Rekrytointitiimi
  • Puhelin: 010 636 111
  • Sijainti: Espoo