(Poistunut julkaisusta)

IFS- taitoinen osa-aikainen laskuttaja
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2019
Toimenkuva
Haemme nyt asiakkaallemme Tampereelle energisiä ja positiivisen asenteen omaavia osa-aikaisia työntekijöitä laskutusasiakaspalveluun.

Laskutustapahtumien ja muiden laskutuksen perustehtävien lisäksi vastaat asiakkaiden yhteydenottoihin puhelimitse sekä sähköisesti. Asiakaspalvelutilanteet saattavat ajoittain olla hektisiä ja vaativat siten hyvää organisointitaitoa sekä erinomaista ongelmanratkaisukykyä. Kyseessä on osa-aika työ jota on n. 2-5 päivää kuukaudessa painottuen kuun vaihteeseen ja työ sopiikin siten erinomaisesti vaikkapa opintojen tai hoitovapaan oheen. Työ kestää ensi kevääseen.
Odotamme sinulta
Haemme ulospäinsuuntautunutta ja aktiivista tyyppiä, joka pystyy myös tekemään työtä itsenäisesti. Tarkkuudesta, ripeydestä ja joustavuudesta tässä työssä on ehdottomasti hyötyä. Tykkäät työskennellä myös porukassa ja olet hyvä hallitsemaan työtäsi kiireemmässäkin tahdissa ja positiivisella asenteella, tietysti. Palat myös halusta päästä oppimaan ja näkemään miten ison yrityksen asiakaspalvelu oikein toimii. Edellytyksenä työssä menestymiselle on IFS- järjestelmäosaaminen.
Muut tiedot
Työ on osa-aikaista (työvuorot vaihtelevat välillä klo. 7-17) ja etsimme tällä hetkellä useampaa henkilöä.
Asiakkaamme tarjoaa viihtyisän työyhteisön ja vastuullisen työn. Tehtävässä menestymisen tueksi saat aktiivisen ja ammattitaitoisen organisaation täyden tuen sekä perehdytyksen työhön.
Hae tehtävää 20.9.2019 mennessä täyttämällä hakemus osoitteessa www.vmp.fi ja linkitä profiilisi tähän työpaikkaan. Lisää myös CV sille varattuun kohtaan. Haastattelemme sopivia ehdokkaita jo hakuajan kuluessa ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.
Kesto
kevääseen 2020- saakka
Lisätietoja
Hanna Heikkilä-Collin, Hanna.Heikkila-Collin@vmp.fi, 040 307 5206
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 06.10.2019 mennessä.