(Poistunut julkaisusta)

IFRS Specialist Helsinkiin
OPR-Finance Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019

Haemme asiakkaallemme OPR-Finance Oy:lle IFRS Specialistia Helsinkiin. Tehtävässä tulet työskentelemään osana konsernitoimintoja tiiviissä yhteistyössä muun taloustiimin kanssa. Pääset hyödyntämään ulkoisen laskennan osaamistasi yritykselle täysin uudessa positiossa. Tehtävässä pääset luomaan IFRS-standardiin liittyviä ohjeistuksia sekä malleja ja työhösi kuuluu myös taloushallintoon liittyvän raportoinnin kehittäminen yhdessä OPR-Financen omien ohjelmistokehittäjien kanssa. Vastuuta saat oman osaamisesi mukaan.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa (laskentatoimen tradenomi tai KTM)
  • IFRS-standardin tuntemusta ja aiempaa kokemusta kirjanpidosta  
  • Halua kehittyä ulkoisen laskennan asiantuntijana
  • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja ongelmanratkaisukykyä
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa

Kilpailukykyisen palkan ja kattavien henkilöstöetujen lisäksi OPR-Finance tarjoaa sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän. OPR-Financella pääset osaksi kannustamisen, kehittämisen ja kiittämisen kulttuuria. Yrityksen visiona on olla paras työpaikka juuri heidän työntekijöilleen ja siksi se panostaa vahvasti henkilöstönsä hyvinvointiin.

Mikäli tunnistit itsesi yllä olevasta kuvauksesta, lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen mahdollisimman pian, viimeistään 22.4.2019. Aloitamme hakijoiden läpikäynnin ja haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sharperin rekrytointikonsultti Sanna Minkkinen p. 040 185 8710. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@sharper.fi.