(Poistunut julkaisusta)

IFRS-asiantuntija
BDO Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2018

Haemme kasvavaan joukkoomme

IFRS-ASIANTUNTIJAA

toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen työskentelemään mielenkiintoisissa toimeksiannoissa. Tukenasi toimivat BDO:n huippuammattilaiset Suomessa sekä ulkomailla.

Toimit asiantuntijana asiakasprojekteissa, jotka liittyvät esimerkiksi IFRS-laskentaperiaatteiden käyttöönottoon, yksittäisen standardin tulkitsemiseen ja soveltamiseen, IFRS-konsernitilinpäätöksen laatimiseen tai yrityskauppojen IFRS-laskelmiin ja -arviointeihin. Tämän lisäksi toimit sisäisenä ja ulkoisena kouluttajana IFRS-standardiin liittyvissä asioissa.

Toivomme, että IFRS-laskentaperiaatteet ovat tulleet tutuiksi käytännön työssäsi, esimerkiksi laskenta-asiantuntijana, tilintarkastajana tai taloushallinnon ammattilaisena työskennellessäsi. Tunnet konsernitilinpäätöksen laadintaprosessin ja olet perehtynyt yritysten taloudelliseen raportointiin. Tehtävässä pääset hyödyntämään, kehittämään ja laajentamaan osaamistasi osana asiantuntevaa ja innostunutta tiimiämme.

Tehtäviäsi on mahdollista räätälöidä kiinnostuksesi ja osaamisesi pohjalta. Vakaat asiakassuhteet ja vankka kasvumme avaavat monipuolisia uramahdollisuuksia. Meillä on mahdollista edetä hyvien työsuoritusten myötä myös esimiestehtäviin.

Odotamme sinulta soveltuvaa korkeakoulu- tai ammattikorkeakoulututkintoa sekä muutaman vuoden työkokemusta. Olet oma-aloitteinen, ripeästi työhön tarttuva ja tottunut itsenäiseen työskentelyyn. Ajanhallinta ja työn organisointi ovat sinulle tuttuja taitoja ja hahmotat nopeasti suuriakin kokonaisuuksia. Työskentelet läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme, kirjanpitäjien, tilintarkastajien sekä kansainvälisen asiantuntijaverkostomme kanssa, joten toivomme sinulta positiivista ja proaktiivista työotetta sekä vahvoja vuorovaikutustaitoja. Olet luonteeltasi hyvä tiimipelaaja ja omalla osaamisalueellasi tarkka ja yksityiskohtiin paneutuva asiantuntija. Pidät itsesi haastamisesta monipuolisten laskentakysymysten parissa, mutta käytät sujuvasti tukiverkostosi asiantuntijoita apunasi. Toivomme erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa ja muun kielitaidon katsomme eduksi.

Monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien lisäksi tarjoamme yksilöä arvostavan ja joustavan työympäristön, jossa omalla osaamisellasi ja työpanoksellasi on merkitystä. Meillä BDO:lla työntekijöidemme hyvinvointi on etusijalla, ja mahdollistamme työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisen kunkin asiantuntijan tarpeet huomioiden.

Toimipaikkasi sijaitsee viihtyisällä toimistollamme Helsingin Lauttasaaressa.

Hae työpaikkaa 23.11.2018 mennessä täyttämällä hakemus verkkosivuillamme bdo.fi/rekry. Huomioimme vain verkkosivujemme kautta jätetyt hakemukset. Lisätietoja voit kysyä Eeva-Maria Markulalta, puh. 050 305 2933.