(Poistunut julkaisusta)

IFRS-ASIANTUNTIJA
Kuntarahoitus Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.4.2018

Kuntarahoitus on Suomen toiseksi suurin rahoitusalan yritys. Asiakkaitamme ovat suomalaiset kunnat, kuntayhtymät, kuntien yhtiöt sekä yleishyödylliset asuntoyhteisöt. Meidän työmme ansiosta Suomessa rakennetaan tälläkin hetkellä päiväkoteja, kouluja, asuntoja, sairaaloita, energialaitoksia ja vedenpuhdistamoita.

Kuntarahoituksen asiakaskunta on kotimaista, mutta toimintaympäristömme globaali. Olemme aktiivisin suomalainen joukkovelkakirjalainojen liikkeeseenlaskija kansainvälisillä pääomamarkkinoilla ja ensimmäinen suomalainen vihreiden joukkovelkakirjojen liikkeeseenlaskija.

Meillä pääset osaksi osaavaa ja motivoitunutta mutta myös rentoa työyhteisöä, jossa viihdytään. Kuntarahoituksen arvoissa asiakas on ykkönen. Muita arvojamme ovat luotettavuus, kumppanuus, vastuullisuus, luovuus ja uusiutumiskyky sekä yhteisen tekemisen meininki.

Kuntarahoituksen toimitilat sijaitsevat aivan Helsingin sydämessä, Kampin Graniittitalossa.

Haemme nyt

IFRS-ASIANTUNTIJAA

osaksi laskenta ja raportointi -osastoamme kehittämään IFRS- ja kirjanpitoperiaatteitamme. Tulet olemaan keskeinen osa motivoitunutta 14 hengen tiimiämme. IFRS-asiantuntijana seuraat tulevia tilinpäätösstandardeja sekä raportoinnin säädöksiä, kehität kirjanpitoperiaatteitamme sekä implementoit niitä liiketoimintamallimme ja taloudellisten vaatimuksiemme mukaisesti. Tehtävässäsi osallistut lisäksi tilinpäätöksen laatimiseen ja raportointiin sekä osaltasi varmistat, että tilinpäätös täyttää sääntelyn asettamat vaatimukset.

Odotamme sinulta hyvää IFRS-standardien tuntemusta (erityisesti rahoitusinstrumenttien ja leasingin osalta), sekä aikaisempaa kokemusta kirjanpidon ja sääntelyn kehitysprojekteista. Tuntemus rahoitusinstrumenttien arvostusperiaatteista katsotaan eduksi. Yhteistyö Kuntarahoituksen sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa on keskeinen osa työtäsi ja sinulla on erinomaiset viestintätaidot myös englanniksi. Etsimällämme henkilöllä on analyyttinen, tarkka ja järjestelmällinen työskentelytapa, hyvä looginen päättelykyky sekä hands-on asenne.

Meillä pääset osaksi innokasta, osaavaa ja motivoitunutta asiantuntijatiimiä, jossa ihmiset viihtyvät yhdessä. Yrityksemme visio on olla paras rahoitusalan kumppani asiakkaillemme muuttuvassa maailmassa. Rakennamme vastuullisilla periaatteilla parempaa tulevaisuutta yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Haluatko liittyä osaavien ammattilaistemme joukkoon?

Lue lisää tulevista työkavereistasi sekä Kuntarahoituksesta työnantajana ja yhteisönä!

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Baronan kanssa. Kuulemme sinusta ja kerromme tehtävästä erittäin mielellämme lisää, joten jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 24.4.2018 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Janne Laaksola, Rekrytointikonsultti - puhelimitse +358 50 467 2652 tai sähköpostitse janne.laaksola@barona.fi.