(Poistunut julkaisusta)

Idän liikenteen myyntijohtaja
VR Transpoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2018

Etsimme joukkoomme erinomaisen venäjän kielitaidon omaavaa idän rautatieliikenteen myyntijohtajaa. Myyntijohtajana pääset rakentamaan uusia kuljetusvirtoja Venäjän ja Kaukoidän liikenteeseen. Lisäksi osallistut olemassa olevien logistiikkatoimintojen kehittämiseen yhteistyössä asiakkaiden ja oman organisaation kanssa. Tämä on ensiluokkainen mahdollisuus muodostaa kansainvälistä verkostoa viranomaisiin ja alan toimijoihin. 

Tehtävässäsi vastaat Venäjän ja Kaukoidän liikenteiden uusasiakashankinnasta sekä nykyisten avainasiakkuuksien hoidosta. Johdat asiakkuuksia sekä sisäisesti että ulkoisesti ja vastaat niiden liikevaihdosta ja liiketuloksesta. Idän asiakas-, sidosryhmä- ja viranomaisyhteistyön ylläpito sekä kehittäminen kuuluvat myös vastuualueeseesi.

Työnkuvasi kannalta tärkeimmät sidosryhmät ovat Venäjän rautatieoperaattori RZD, idän liikenteen vaunuoperaattorit sekä liikenneviranomaiset Suomessa sekä ulkomailla. Toimit läheisessä yhteistyössä suunnittelun ja palvelutuotannon kanssa. Raportoit myynti- ja markkinointijohtajalle.


Odotamme, että sinulla on tehtävään soveltuva tekniikan tai kaupallisen alan korkeakoulututkinto ja kokemusta Venäjän kaupasta.

Tässä roolissa tarvitset viimeiseen asti hiottuja neuvottelutaitoja. Osaat neuvotella esimerkiksi kuljetusten hinnoista sekä toimintatavoista asiakkaiden kanssa ja sisäisesti eri organisaatiotasojen kanssa. Olet innovatiivinen ja haet aktiivisesti uusia toimintamalleja yhdessä asiakkaan kanssa.

Jatkuva yhteydenpito asiakkaisiin, yhteistyökumppaneihin, viranomaisiin ja eri puolille organisaatiotamme edellyttää sujuvaa viestintää suomen, englannin ja venäjän kielillä. Tulet luontevasti toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja pystyt toimimaan hallitusti myös painetilanteissa. Sinulla on useamman vuoden kokemus Venäjällä toimimisesta.

Tehtävässä tarvitaan myös talous- ja laskentaosaamista. Osaat laatia yhdessä Controllerien kanssa kannattavuuslaskelmia erilaisista ratkaisuvaihtoehdoista ja hallitset budjetoinnin.

Omaat hyvät IT-taidot, erityisesti hallitset Excelin käytön. Esitysmateriaalien laadinta on omaa alaasi ja toimintolaskenta sekä siihen liittyvät työkalujen ja tuotanto-ohjausjärjestelmien periaatteet ovat sinulle ennestään tuttuja.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän voimakkaasti kehittyvässä rautatiemaailmassa ja mahdollisuuden päästä muokkaamaan kokonaista toimialaa omalla osaamisellasi. Lisäksi saat kauttamme suuren konsernin edut, kuten matkustusedun junissa, laajat palvelut työterveyshuollossa sekä hyvät liikunta-, kulttuuri- ja virkistyslomaedut.

Lisätietoja tehtävästä antaa myynti- ja markkinointijohtaja Tero Kosonen, 040 862 0292 tai sähköpostitse tero.kosonen@vrtranspoint.fi.

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 29.6.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

VR Transpoint on Suomen johtava ja monipuolisin logistiikkayritys. Yritys tarjoaa kattavia rautatielogistiikan sekä kotimaan ja kansainvälisen maantielogistiikan palveluja. VR Transpoint on osa VR-konsernia.