(Poistunut julkaisusta)

ICT vastaava / Tietohallintopäällikkö
Lakan Betoni Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2020

 Haemme yhtiön pääkonttoriin Joensuuhun

ICT VASTAAVAA / TIETOHALLINTOPÄÄLLIKKÖÄ

 

Tehtävänäsi on vastata yhtiön tietojärjestelmien, tietoliikenteen ja tietoturvan ylläpidosta ja kehittämisestä. Tuotantolinjojen ohjausjärjestelmät ja niitä ohjaavat tietokoneet ovat osa vastuualuettasi. Pääset vaikuttamaan ohjelmisto- ja laitevalintoihin, ja vastuullasi on yhtiön laite-, liittymä- ja ohjelmistohankinnat. Yhtiön järjestelmien ytimenä on CGI:n Profio360 (V10) toiminnanohjausjärjestelmä. Käytössämme on Microsoft Office 365, QlikView, sekä eräitä muita erillissovelluksia. Yhtiöllä on toimintaa 5 paikkakunnalla, joten työ vaatii ajoittaista matkustusvalmiutta kotimaassa.

Henkilönä olet aktiivinen, vastuullinen, oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät ihmissuhdetaidot. Pystyt myös hallitsemaan isoja kokonaisuuksia. Tietotekninen koulutustausta ja vähintään muutaman vuoden työkokemus IT-alan työtehtävistä antavat hyvät valmiudet tehtävässä menestymiseen. Profion osaaminen on merkittävä etu.

Tarjoamme sinulle mukavat työkaverit, tehtävän menestyvän yrityksen palveluksessa sekä erinomaiset puitteet kehittyä ja menestyä työurallasi yhdessä yrityksemme kanssa. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Eezy Personnelin konsultti Timo Riissanen, puh. 050 4442478 tai toimitusjohtaja Pertti Halonen 0400 655791. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksen kera 16.02.2020 mennessä Personnelin kotisivujen kautta osoitteesta: www.personnel.fi