(Poistunut julkaisusta)

ICT-tuotantopäällikkö
Traffic Management Finland Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2020

Intelligent Traffic Management Finland (ITM Finland) on valtio-omisteinen erityistehtäväyhtiö, joka kuuluu liikenteenohjauskonserni Traffic Management Finlandiin (TMF). ITM Finland vastaa tieliikenteen ohjauksesta ja hallinnasta sekä tieliikenteen teknisistä järjestelmistä, laitteista, ohjelmistoista ja ICT-ympäristöistä. ITM Finlandin operatiivisesta toiminnasta vastaavien tieliikennekeskusten tehtävänä on seurata liikennettä ja huolehtia liikenteen sujuvuudesta sekä liikenteen ohjaamisesta ja tiedottamisesta. ITM Finlandissa työskentelee noin 80 työntekijää eri puolilla Suomea.

Haemme ylläpito-yksikköön Pasilaan tai Kouvolaan ICT-tuotantopäällikköä

Haemme joukkoomme hyvää tyyppiä pyörittämään operatiivisen ICT-käyttöpalvelusopimuksen arkea. Tehtävään kuuluu arkkitehtuurin hallintaa, ICT-tekniikkaa, palveluntuotannonohjausta, hankintoja, taloutta ja sopimuksenhallinnan vastuita sekä projektipäällikkötehtäviä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kiinnostusta ja perehtymistä hyvinkin laajaan kattaukseen ICT-järjestelmiä ja teknologioita, jotka kytkeytyvät tietoliikenteen avulla automaatiojärjestelmiin ja kenttälaitteisiin.

Teknologiat, joita tehtävässäsi kohtaat, ovat mm. Windows- ja Linux-palvelimet, työasemat, SCCM, Active Directory (AD), Microsoft infra (DNS, DHCP, IPAM), VMware virtualisointialustat, levyjärjestelmäratkaisut (HCI, NAS, SAN), varmistusratkaisut, palomuurit, tietoliikennelaitteet, pääsynhallinta, sisäiset pilvipalvelut ja monet muut ICT-ratkaisut, joilla tuotetaan liikenteenhallintakokonaisuuteen tarvittavat kriittiset palvelut. Lisäksi huolehdit tietoturvan toteutumisesta sekä saavutettavuuden korkeasta tasosta.

Työskentelet osana kokenutta asiantuntijatiimiä, tarjoten ICT-palveluita liikenteenhallinnan järjestelmäkokonaisuuden, 24/7 käytettävyyden, saatavuuden ja eheyden varmistamiseksi liikenteenohjauksen käyttöön. Työskentelet lähellä operatiivista tieliikenteenohjausta.

Hakijalta odotamme

ICT-tuotantopäällikkönä toimit itseohjautuvasti ja ohjaat sekä johdat palveluntuottajien asiantuntijoita ja projektipäälliköitä. Työssäsi tarvitset organisointi- ja ongelmanratkaisukykyä. Hahmotat laajoja kokonaisuuksia ja kykenet ratkaisemaan erilaisia ongelmia sekä selkiyttämään palveluita käytettävyyden ja saatavuuden näkökulmasta.

Odotamme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa esimerkiksi tietotekniikasta, tietoliikennetekniikasta tai ohjelmistotekniikasta tai muuta sopivaa yhdistelmää osaamista ja kokemusta. Kommunikoit sujuvasti myös englannin kielellä. Eduksi luetaan myös julkisten hankintojen tuntemus ja soveltaminen.

Tarjoamme Sinulle

  • Mielenkiintoisen ja haastavan, teknisesti monimuotoisen monitoimittajaympäristön hallittavaksi
  • Hauskan työyhteisön, jolla on intohimona tieliikenteenhallinnan tekniset ratkaisut
  • Yrityskulttuurimme kulmakivet ovat seuraavat: Asiantuntijuus, vastuu ja vapaus, luottamus työntekijöihin, ketteryys ja kokeilukulttuuri, oma-aloitteisuus ja ratkaisukeskeisyys, matala hierarkia ja helposti lähestyttävyys
  • Lisäksi ominaista ITM:llä työskentelyssä on oman toiminnan johtaminen sekä yhteiskuntavastuullisuus.
  • Tarjoamme kattavat henkilöstöedut ja kilpailukykyisen palkkauksen.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä saat yksikön päälliköltä Harri Seppiseltä puhelimitse 029 450 7277:

Maanantaina 14.9. klo 14-16 ja maanantaina 28.9. klo 14-16

tai sähköpostitse harri.seppinen@tmfg.fi otsikolla: ITMF ICT-tuotantopäällikön rekrytointi.

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa http://www.supo.fi .


Puhelin: 029 450 7000 Sijainti: Palkkatilanportti 1, Helsinki