ICT-tukihenkilö
Asianajotoimisto Castrén & Snellman Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2020

Onko sinulla rohkeutta, kipinää ja tahtoa menestyä? Etsitkö vastuullista työyhteisöä, jossa saat loistaa? Oletko tiimipelaaja ja innostava työkaveri? Hae meille tekemään uusia menestystarinoita!

Castrén & Snellman on liikejuridiikan konkari ja edelläkävijä. Autamme asiakkaitamme Suomen merkittävimmissä ja haastavimmissa toimeksiannoissa. Haastamme päivittäin itsemme, toisemme ja asiakkaamme, jotta voimme yhdessä rakentaa kestäviä menestystarinoita. Meitä vie eteenpäin kipinä tarjota Suomen parasta asianajopalvelua ja olla alamme paras työpaikka.

Luo menestystarinasi meillä

Meillä työskentelet ICT-tukihenkilönä auttaen työntekijöitämme erilaisissa teknologiaan liittyvissä kysymyksissä. Tarjoamme sinulle loistavan ympäristön oppia, miten yhdessä tuemme teknologialla asiantuntijaorganisaation työtä ja kuinka kehitämme luotettavaa nykyaikaista tietotyöympäristöä.

Täyden palvelun asianajotoimistossa olet jatkuvasti tekemisissä ihmisten kanssa ja meillä on käytössä erilaisia teknologioita. Päämäärämme on jatkuvasti kehittyä ja tehdä asioita entistä paremmin. Uskomme, että onnelliset työntekijät takaavat onnelliset asiakkaat. Huolehdimmekin työntekijöidemme kouluttautumisesta ja hyvinvoinnista tarjoamalla runsaasti mahdollisuuksia ammatillisen osaamisen kehittämiseen niin talon sisällä kuin sen ulkopuolella. Saat kattavan työterveyshuollon, liikunta- ja kulttuuriedut. Lisäksi järjestämme paljon erilaista yhteisöllistä työhyvinvointi- ja virkistystoimintaa.

Vastuullisuus on tärkeä osa arvojamme ja strategiaamme, joten toivomme, että jaat kanssamme halun panostaa parempaan huomiseen. Voit sopia joukkoomme, jos: 

  • olet opiskellut tietotekniikkaa ja sinulla on osaamista Windows-työasemista sekä Office-ohjelmista
  • sinulla on erinomainen suomen ja englannin kielen taito; muusta kielitaidosta on etua
  • olet työotteeltasi ongelmanratkaisukykyinen, oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen ja joustava.

Toivomme myös, että jaat kanssamme yhteiset arvot, ja pidät osaltasi yllä loistavaa tiimihenkeämme. Työsuhde on määräaikainen (23.11.2020-31.12.2021). Työaikasi sijoittuu pääsääntöisesti normaaliin toimistoaikaan (klo 8-16), mutta toisinaan työskentelemme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 30.9.2020. Liitä hakemukseesi CV:n ja hakemuskirjeesi lisäksi tutkintotodistuksesi tai opintosuoritusotteesi. Tutustumme hakemukseesi ja voimme lähettää sinulle kutsun videohaastatteluun jo ennen hakuajan päättymistä. Käymme kaikki hakemukset läpi ja kutsumme osan hakijoista tapaamiseen toimistollemme.

Lisätietoja tehtävästä, tiimistä ja Castrén & Snellmanista työnantajana saat tietohallintojohtaja Kalle Miettiseltä (p. 020 7765 397, kalle.miettinen@castren.fi).


Lue lisää arvoistamme
Täältä löydät asiakastarinoitamme
Tutustu meihin myös Urapolku-sivustollamme

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1386857
  • Tehtäväalue: IT/tietoliikenne
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Uusimaa