(Poistunut julkaisusta)

ICT-TUKIHENKILÖ
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020

Triuvare Oy on vuonna 2005 perustettu tamperelainen ICT-asiantuntijapalveluyritys, joka palvelee asiakkaitaan ympäri Suomea sekä tytäryhtiön kautta Puolassa. Erityisosaamisemme on joustavissa tuki- ja ylläpitopalveluissa, pilvipalveluissa sekä IT-ympäristön laajemmissa kehitysprojekteissa. Tarjoamme huoletonta IT:tä ja tavoitteemme on toimia yritysten ja yhdistysten kokonaisvastuullisena IT-osastona, mutta autamme myös satunnaisissa tarpeissa tai yrityksen oman ICT-osaston apukäsinä.
Tutustu tarkemmin www.triuvare.fi


Haemme nyt osa-aikaista ICT-TUKIHENKILÖÄ Tampereelle!
Pääasialliset tehtävät koostuvat käyttäjätuesta ja opastuksesta. Tulet työskentelemään sekä Triuvaren toimipisteellä, että kansainvälisen asiakkaamme tiloissa Tampereella. Tehtäviisi kuuluvat mm. lähituessa hoidettavat työpyynnöt, laitehallinta, työasemien perusasennukset ja tulostinten ylläpito ja huoltotilaukset.
Huomioitavaa on, että osallistut myös päivystysrinkiin tarvittaessa (erillinen korvaus). Tällöin olet tarpeen mukaan kiertävästi viikon käytettävissä asiakkaamme tarpeisiin myös iltaisin ja viikonloppuisin. Työsuhde on osa-aikainen, jossa töitä voidaan tarjota 7.5 - 37.5 tuntia / viikossa.


Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on

  • IT-alan koulutus tai aiempaa kokemusta työasematuesta
  • hyvä englannin ja suomen kielen taito
  • omaaloitteinen ja asiakaslähtöinen asenne
  • kyky noudattaa annettuja ohjeita ja yrityksenlaajuisia käytäntöjä
  • Perusosaamista Microsoftin tuotteista, esim. Windows 7 ja Windows 10 sekä Office 365


Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä kattavalla perehdytyksellä.
Triuvare on moderni ICT-alan kasvuyritys, joille henkilöstön hyvinvointi ja rento meininki ovat ydinarvoja. Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Experiksen kanssa.


Kiinnostuitko?


Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si palkkatoiveineen sivujen www.experis.fi kautta.
Hakemuskäsittelystä ja valintaprosessista vastaa Experiksen rekrytointikonsultti Jussi Laaksonen, p. 040 1864 937 tai jussi.laaksonen@fi.experis.com

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.