(Poistunut julkaisusta)

ICT-tukihenkilö
Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2018

Haemme Seinäjoelle Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan konttorille

ICT-TUKIHENKILÖÄ

Tulet osaksi Eepee-konsernin kolmen hengen ICT-tiimiä, joka monipuolisella osaamisellaan huolehtii yrityksen verkkopalveluiden, ohjelmistojen, laitteistojen ja oheislaitteiden toimivuudesta liiketoiminnan tarpeisiin. ICT-tukihenkilön työ sisältää esimerkiksi toimipaikkojemme henkilökunnan neuvontaa ja ohjeistamista, ylläpito- ja häiriönhallintatehtäviä sekä osallistumista kehitysprojekteihin. Työssäsi olet päivittäin tekemisissä toimipaikkojemme esimiesten ja muun henkilökunnan kanssa sekä olet tarvittaessa yhteydessä ulkoisiin palvelutarjoajiin. Olet osaltasi varmistamassa, että Eepeen toimipaikat voivat tuottaa onnistuneita asiakaskohtaamisia.

Toivomme sinulla olevan tietojenkäsittelyn koulutus. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää ICT-alan työkokemusta, jossa yleisimmät teknologiat ja tietoliikenneratkaisut ovat tulleet tutuksi. Esimerkiksi työkokemus tietohallinnon Helpdesk-tehtävistä antaa hyvän taustan tehtävään.

Tehtävä edellyttää liikkumista Eepeen toimialueella. Edellytämme hyvää suomen kielen taitoa ja katsomme eduksesi ruotsin kielen taidon. Toimintaotteeltasi olet järjestelmällinen, asiakaslähtöinen ja ratkaisukeskeinen sekä Sinulle on hyvä paineensietokyky.

Eepee tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden kehittyä tehtävän myötä tietohallinnon asiantuntijaksi maakunnan yhdessä suurimmista yrityksistä. Huolehdimme käytännönläheisestä perehdytyksestä tehtävään sekä varmistamme koulutuksen ja ammatillisen kehittymisen työn ohessa. Eepeen tuki- ja palvelutoimintojen sekä liiketoiminta-alueiden muilta ammattilaisilta saat tehtävään tarvittavan tuen. S-ryhmän ja Eepeen hyvät henkilöstöedut saat itsellesi ja kotitaloudellesi heti työsuhteesi alusta alkaen (S-etukortti).

Lisätietoja tehtävästä antavat Personnel Groupin konsultit Maria Nevala, puh. (03) 3138 0416 ja Ari Juvonen, puh. (03) 3138 0444. Lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoivomuksesi 21.11.2018 mennessä websivujen www.personnel.fi kautta.