(Poistunut julkaisusta)

ICT-tukihenkilö, saksankielinen
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2020
Haemme luottopakkia tiimimme ykkösketjuun! Tauolla pelattavan änärin lisäksi vahvistaisit tiimin salapoliisiosastoa, jonka tehtävänä on päästä selville, mistä ongelmassa on oikeasti kyse. Huhujen mukaan vastaavia tehtäviä kutsutaan muissa yrityksissä ICT-tukihenkilöiksi. Haethan paikkaa heti, sillä etenemme heti sopivien henkilöiden löytyessä.
KUVAUS
Odotamme sinulta kiinnostusta Linuxiin ja erilaisiin tietoteknisiin ratkaisuihin sekä sujuvaa saksankielen taitoa. Törmäät meillä työssäsi mm. mobiililaitteiden hallintaan ja erilaisiin verkkoratkaisuihin. Työsi kautta olet auttamassa kouluja tietoteknisissä haasteissa ja mahdollistat tietotekniikan paremman hyödyntämisen opetuksen työkaluna. Toimipaikkasi on Jyväskylässä, mutta organisaatiossamme on totuttu myös etätyöhön ja töitä voi tehdä missä vaan.
TYÖNKUVA
Mitä työ pitää sisällään?


* Teknistä päivystystä
* Asiakkaiden ohjaamista ja neuvontaa niin kasvotusten kuin puhelimitse
* Laitteistojen asennusta ja huoltoa
* Järjestelmien ylläpitoa
* Debian, MDM, iOS, G Suite, Azure AD, PS4, Arduino, vPro

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Mitä odotamme sinulta?


* Sujuvaa saksankielen taitoa
* Hyviä sosiaalisia taitoja
* Kykyä itsenäiseen ja tiimityöskentelyyn
* Hyvää paineensietokykyä


Ruotsinkielen osaaminen tai Linux-ympäristön osaamista katsotaan eduksi.

Muuta tietoa

Aloitus: Mahdollisimman pian

Kesto: 12 kk (jatko mahdollinen)

Työmäärä: Kokoaikainen (myös osa-aikaisuus hakijan tilanteesta riippuen mahdollinen)

Sijainti: Toimisto sijaitsee Jyväskylässä, mutta etätyö sujuu oikein hyvin!

Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Opinsys varmistaa, että opettajat osaavat ja uskaltavat hyödyntää tieto- ja viestintätekniikkaa opetuksessa. Olemme jo yli 10 vuoden ajan kehittäneet varhaiskasvatuksen, peruskoulujen ja lukioiden tieto- ja viestintätekniikkaa. Asiakkaita meillä on Suomessa ja Saksassa.