(Poistunut julkaisusta)

ICT-TUKI, Oulu
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.5.2019
Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Experis IT on erikoistunut IT-alan osaajiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

 

Haemme nyt ICT-TUKIHENKILÖÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen Ouluun. 

Pääasialliset tehtävät koostuvat käyttäjätuesta ja opastuksesta. Tulet työskentelemään kansainvälisen asiakkaamme tiloissa Oulussa. Tehtäviisi kuuluvat mm. lähituessa hoidettavat työpyynnöt, laitehallinta, työasemien perusasennukset ja tulostinten ylläpito ja huoltotilaukset.

Huomioitavaa on, että osallistut myös päivystysrinkiin kerran kuukaudessa (erillinen korvaus). Tällöin olet tarpeen mukaan kiertävästi viikon käytettävissä asiakkaamme tarpeisiin myös iltaisin ja viikonloppuisin. Työsuhde on muutoin kokoaikainen arkityö.             

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on

-  IT-alan koulutus tai aiempaa kokemusta työasematuesta
-  hyvä englannin ja suomen kielen taito
-  oma-aloitteinen ja asiakaslähtöinen asenne
-  kyky noudattaa annettuja ohjeita ja yrityksenlaajuisia käytäntöjä
-  Perusosaamista Microsoftin tuotteista, esim. Windows 7 ja Windows 10 sekä Office 365    

Työt alkavat kesäkuussa kattavalla perehdytyksellä. Työsuhde on alkuun n. vuoden (31.5.2020 asti) määräaikainen vuokratyösuhde.

Kiinnostuitko?                         

Hae tehtävää heti rekisteröimällä CV:si palkkatoiveineen sivujen www.experis.fi tehtävän ”ICT-Tuki, Oulu” -kautta.

Hakemuskäsittelystä ja valintaprosessista vastaa Experiksen rekrytointikonsultti Mikko Keskinen, mikko.keskinen@fi.experis.com