(Poistunut julkaisusta)

ICT Trainee
Accountor ICT

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2018

Tunnetko vetoa pilvipalveluihin, alustaratkaisuihin, työaseman kehitystöihin ja tieturvaan tai haluaisit olla ratkaisemassa asiakasympäristöjen migraatiota ja palvelinasennuksia? ICT traineepolkumme tarjoaa mahdollisuuden kasvaa IT-arkkitehdiksi ja ICT-alan ammattilaiseksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen työn sekä hyvät kehittymismahdollisuudet laajassa asiantuntijajoukossamme sekä osana kasvavaa ja kehittyvää yhtiötä. Nyt siis rekrytoimme innokasta ja oppimishaluista traineeta 6 kuukauden harjoittelujaksolle 8.1-5.7.2019. Harjoittelu on palkallinen ja toimistomme sijaitsee merellisessä Espoon Keilaniemessä.

Traineeohjelmassa teemme sinulle laajan perehdytyssuunnitelman ja pääset tekemään diplomityösi meillä. Aloitat työsi ja ensimmäiset asiakascaset yhdessä kummisi kanssa ja lopullinen tavoitteemme olisi, että valmistumisen jälkeen voisit jatkaa meillä töitä kokopäiväisesti.

Toivomme, että sinulta on aktiivinen ja ratkaisulähtöinen ote työhön, systemaattisuutta sekä tarkkuutta. Olet positiivinen ja tiimihenkinen tekniikan osaaja. Pidät asiakastyöstä ja työskentelystä tietotekniikan parissa. Tulet toimeen sujuvasti suomen ja englannin kielellä.

Me Accountor ICT olemme innovatiivinen pilvipalvelujen kehittäjä, yhdistäjä sekä ylläpitäjä. Monipilviratkaisut, Azure, kapasiteettipalvelut ja käyttäjien kokonaisvaltainen tuki yhdistettynä asiantuntijapalveluihin ovat ydinosaamistamme.

Kuulostaisiko tämä siltä, että voisit sujahtaa porukkaan mukaan?

Lisätietoja tehtävästä antaa IT Service Manager Jonne Andersson puh 044 906 2389 (ma-pe 08-16) tai jonne.andersson@accountorict.fi.

Hae nyt traineeohjelmaamme ja jätä hakemus viimeistään 21.11. osoitteessa https://rekry.accountorenterprise.fi/meprekry.