ICT -toimittajanhallinnan ja -raportoinnin kehittäjä
Fingrid Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2021

Etsitkö sähköistä oman alan kesäduunia? Meiltä löydät sen!

Fingrid vastaa Suomen kantaverkosta, joka toimii sähkönsiirron selkärankana. Fingrid huolehtii siitä, että Suomi saa sähköä häiriöttä nyt ja tulevaisuudessa. Liiketoimintaympäristön digitalisoituessa kiihtyvää vauhtia tietojärjestelmien toimintavarmuus korostuu sekä normaali- että häiriötilanteissa.

ICT CIO palvelut -yksikkö vastaa ICT-hankinnoista ja -toimittajahallinnasta, hallinnollisesta tietoturvasta, jatkuvuuden- ja riskienhallinnasta, ICT-projektisalkun hallinnasta sekä kansainvälisestä yhteistyöstä. Olemme tiivis yksikkö, jossa tehdään tärkeää työtä hyvässä porukassa.
 
Haemme Fingridin Helsingin toimipaikalle Käpylään
 
ICT-toimittajahallinnasta ja -raportoinnin kehittämisestä kiinnostunutta kesätyöntekijää
 
Tehtäviisi kuuluu tietojärjestelmissä (sopimushallintajärjestelmä, CRM) olevien tietojen ja datan laadun tarkastusta sekä tarpeen mukaan tietojen korjaamista, ylläpitoa ja tietomallin kehitystyö. Osallistut ICT toiminnan johtamisessa tarvittavien analyysi- ja raportointimenetelmien kehittämiseen sekä  PowerBI-raporttien laatimiseen. Pääset avustamaan myös muita ICT-yksiköitä muissa tehtävissä kokemuksesi ja taitojesi mukaan.
 
Tällaista kokemusta ja osaamista etsimme:

• soveltuvia opintoja esimerkiksi tietotekniikassa
• et pelkää työskennellä eri tietojärjestelmien parissa
• osaat toimia yhteistyössä erilaisten ihmisten kanssa
 
Olet suosikkihakijamme, jos sinulla on

• perusosaamista PowerBI-raportoinnista sekä eri tietojärjestelmien sielunelämästä
• oma-aloitteista ja vastuuntuntoista työskentelyotetta
• halua ja motivaatiota kehittää prosesseja ja luoda uusia toimintatapoja sekä kehittää datahallinnan tietomalleja

Kilpailukykyisen palkan lisäksi tarjoamme kesätyöntekijöillemme työsuhde-etuna muun muassa joustavat työaikakäytännöt sekä lounas- ja virike-edun kesän aikana. Fingridin työntekijänä olet osa vastuullista joukkuetta, jota yhdistää monipuolinen asiantuntemus ja aktiivinen tiedon jakaminen. Ennakkoluulottomuus, rohkeus ja avoimuus ovat valttejamme, kun viemme yhdessä Suomea kohti tulevaisuuden sähköjärjestelmää. Näiden ohella tarjoamme tilaisuuden päästä nauttimaan erinomaisesta työyhteisöstämme, jossa korostuvat sekä yhdessä tekeminen että hyvä asenne. Meillä pääset tekemään tutkitusti merkityksellistä työtä!

Hakemukset pyydämme toimittamaan 28.02.2021 mennessä osoitteessa www.fingrid.fi/kesaduuniin. Liitäthän mukaan myös vapaamuotoisen hakemuksesi ja ansioluettelosi sekä opintorekisteriotteesi. Huomioithan, että aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Marko Haikarainen, puh. 0303954222.

Sähköistikö ilmoituksemme sinut? Hae meille nyt!

 

 

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1418204
  • Tehtäväalue: IT, Toimistotyö
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki