(Poistunut julkaisusta)

ICT System and Support Specialist
Premix Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2018

Olisitko Sinä valmis ottamaan seuraavan askeleen digikehityksessä?

Meillä Premixillä digitalisaatio ja IT-työkalujen kehitys on strategian ytimessä. Olemme parin viime vuoden aikana kehittäneet uudenlaisia toimintatapoja ja ottaneet käyttöön pilvipohjaisia työkaluja. Nyt olemme siirtymässä prosessi– ja digikehityksessämme seuraavan vaiheeseen. Tämän uudistusloikan tekniseen toteutukseen ja  henkilöstömme tukemiseen uudistusten käyttöönotossa, kaipaamme työkaveriksemme

ICT System and Support Specialistia

Sinä saatat olla kaipaamamme henkilö, mikäli haluat päästä kasvamaan ICT- asiantuntijaksi mielenkiintoisten ja haastavien IT-kehitys- ja ylläpitoprojektien myötä. Premixillä pääsee vaikuttamaan ja jättämään käden jäljen. Tehtävässä vaaditaan vahvaa oppimishalua sekä uusien asioiden nopeaa oppimiskykyä. Jos vielä Windows 10, AD, O365, Sharepoint, HTML5, ERP, D365/CRM, (lähi)verkot, pilviympäristö, SQL ja Azure (tai edes moni noista) soittaa kellojasi, niin jatka ihmeessä ilmoituksen lukemista.

Premixin ICT-asiantuntijana pääset osallistumaan laaja-alaisesti ICT-ympäristömme, liiketoimintasovellutusten ja tehdasinframme ylläpitoon ja kehitykseen. Tarjoat myös käyttäjätukea ja -koulutusta henkilöstöllemme. Teet tiiviisti töitä Digital Busines Partnerimme sekä ulkoisten yhteistyökumppaniemme kanssa.

Sinulla ei tarvitse olla kasapäin roolissa tarvittavaa kokemusta valmiina, toimeen tarttumisessa ja tehtävässä onnistumisessa ratkaisee pitkälti asenne. Odotamme Sinun rohkeasti ja sinnikkäästi tarttuvan uusiin tehtäviin. Meille on tärkeää, että teet kaikkesi onnistuaksesi työssäsi ja ponnistelet ahkerasti yhteisen maalin saavuttamiseksi. Luontainen kiinnostuksesi moderneihin ICT-työkaluihin, eri järjestelmiin ja niiden mahdollisuuksiin prosessien ja toimintatapojen muuttamisessa ja tehostamisessa, auttaa roolissa paljon.

Toivomme Sinulta:

 • 3-5 vuoden työkokemusta jossain ICT-alan tehtävissä (tuotantoympäristökokemus on plussaa, samoin monipuoliset ICT-alueen kehitys-, ylläpito- ja tukitehtävät aikaisemmissa rooleissasi)
 • kokemusta projektityöstä (ainakin jonkin verran)
 • kiinnostusta IT-alan kehityksen seurantaan
 • ”Can do – no nonsense” -asennetta
 • palveluhalukkuutta, asiakas- ja liiketoimintalähtöisyyttä
 • positiivista ja energistä asennetta
 • rohkeutta, ketteryyttä, aloitteellisuutta ja tavoitteellista työskentelytapaa
 • tietoliikenneinsinöörin (AMK) tms. vastaavaa koulutusta tai muutoin hankittua kokemusta
 • sujuvaa kirjallista ja suullista viestintää viestintää suomeksi ja englanniksi, muu kielitaito on eduksi

Tarjoamme Sinulle:

 • merkityksellisen työn kansainvälisessä pk-yrityksessä, jossa päätöksenteko on ketterää ja työntekijöitä arvostetaan
 • mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä globaalisti kasvavan liiketoiminnan mukana
 • työyhteisön, jossa on kova tekemisen meininki ja rento ilmapiiri
 • modernin toimistoympäristön ja työkalut Rajamäellä, Nurmijärven kunnassa
 • etätyömahdollisuuden

Jos herätimme kiinnostuksesi ja jaat yrityksemme arvot (Asiakaslupaus, Arvostus, Palo, Kasvu), niin älä aikaile vaan lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen sähköpostitse Systemspecialist@premixgroup.com viimeistään sunnuntaina 16.9.2018. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Digital Business Partner Jari-Matti Mehto numerossa 050-3610328 ti-to 4-6.9.2018 klo 8-16. Jos soittoosi ei soittaessasi pystytä vastaamaan, niin jätä nimesi ja numerosi vastaajaan niin Sinulle soitetaan takaisinpäin!

Huomioithan, että lähettämällä meille hakemuksesi, annat meille nimenomaisen suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn. Lue työnhakijarekisterin tietosuojaselosteemme, niin tiedät, miten käsittelemme henkilötietojasi.