(Poistunut julkaisusta)

ICT Suunnittelija
Dynniq

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.3.2020

Etsimme Jyväskylään

ICT Suunnittelijaa

vahvistamaan palvelutiimiämme. Jyväskylässä yrityksellämme on lähes 30 vuoden kokemus erilaisten liikenteen ohjaus- ja valvontajärjestelmien toteutuksesta. Tietoliikennepalveluihimme kuuluvat tietoliikenneverkkojen toteutuksen kaikki eri vaiheet suunnittelusta, konfigurointiin, käyttöönottoon ja ylläpitoon sekä erilaiset asiantuntijapalvelut ja laitemyynti.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, kykyä toimia itsenäisesti, mutta myös ryhmätyötaitoja. Osaamista sinulla on virtuaalialustoista, kytkinverkoista ja palomuureista. Tehtäviisi sisältyy palvelualustojen kehitystä ja ylläpitoa sekä olet osa päivystysryhmäämme.

Arvostamme innovatiivista, ratkaisuhakuista, sitoutunutta ja asiakaslähtöistä asennetta projektien sekä kehityshankkeiden toteuttamiseen. Ennen kaikkea odotamme sinulta kehittymishalua ja kykyä tehokkaaseen työskentelyyn yhteistyössä muun henkilöstön ja sidosryhmien kanssa. Englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Are you interested in taking a seat in our world?

Työntekijämme suunnittelevat, toteuttavat ja ylläpitävät teknisiä ratkaisuja, jotka parantavat jokapäiväistä elämäämme. Tärkeimmät arvomme ovat pro-aktiivisuus, luotettavuus ja avoimuus. Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän, mukavan yhteen hiileen puhaltavan tiimin sekä mahdollisuuden oppia uutta.

Hakemuksen, CV:n ja palkkatoiveen pyydämme lähettämään viimeistään 3.5.2020 sähköpostilla osoitteeseen rekry@dynniq.com.  Työ alkaa mahdollisimman pian ja voimme kutsua sopivimpia hakijoita henkilökohtaiseen keskusteluun jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi viivytyksettä. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Jouni Aarnu, jouni.aarnu@dynniq.com, +358 50 4109884.