(Poistunut julkaisusta)

ICT-Spesialisti, Geotrim Oy, Vantaa
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2021
Etsimme nyt tiedonjanoista ja kehittymishaluista ICT-Spesialistia asiakasyrityksellemme Geotrimille! Toivomme, että sinulta löytyisi jo hieman aiempaa kokemusta Microsoftin pilvimaailmasta ja ohjelmoinnista sekä ennen kaikkea paloa kehittää osaamistasi kehitysprojektien parissa. Mikäli olet tiimipelaaja ja asenteesi on kohdallaan - hae heti!
KUVAUS
Tarjoamme


* Innovatiivisen, kunnianhimoisen ja asiantuntevan tiimin ympärillesi
* Mahdollisuuden työskennellä teknologisesti kehittyvässä insinöörimaailmassa
* Dynaamisen ja joustavan organisaation
* Hyvät työvälineet ja -tilat sekä mukavat työkaverit asiantuntijayhteisössä

TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä pääset toimimaan kokeneemman työntekijän aisaparina erilaisissa IT kehitysprojekteissa. Työpöydällä tulee olemaan esimerkiksi ERP ja CRM -kehitysprojektit. Pääset myös syventymään Mircosoftin pilvimaailmaan ja muihin hankkeisiin.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva koulutus (esim. Tradenomi tai Datanomi)
* Työkokemus asiakkaiden IT -ympäristöjen ylläpidosta sekä palvelin että työasema -puolelta tai IT-tuen tehtävät
* Ymmärrys Microsoftin pilvimaailmasta
* Sujuva suomen ja englannin kielitaito
* Aitoa halua haastaa itseäsi ja kehittää osaamistasi


HTML-puolen ohjelmointitaidot katsotaan eduksi,

Työntekijänä olet:


* Oma-aloitteinen ja ratkaisukeskeinen
* Tunnollinen ja avoin
* Yhteistyökykyinen ja vuorovaikutustaitoinen tiimipelaaja


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 12kk ja mahdollisuus jatkoon
* Sijainti: Vantaa
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Geotrim Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Vuonna 2001 perustettu Geotrim on Suomen johtava maanmittaukseen, rakentamiseen, GNSS-paikannukseen, paikkatietoon ja geospatiaaliseen toimintaan erikoistunut yritys.

Geotrim Oy Edustaa useita alan parhaita brändejä. Geotrim Oy on alan teknologiajohtajan Trimblen maahantuoja ja valtuutettu jälleenmyyjä. Geotrim Oy tarjoaa kokonaisvaltaisia ratkaisuja ja palveluja eri toimialoille, niin julkiselle kuin yksityisellekin sektorille. Geotrim Oy vastaa Suomessa Trimblen auktorisoidusta huoltopalvelusta, teknisestä tuesta ja koulutuksesta. Geotrim Oy tarjoaa Trimnet VRS-palvelua sekä monipuolisia, joustavasti räätälöitäviä muita palveluita laitevuokrauksesta konsultointiin.