(Poistunut julkaisusta)

ICT Specialists, Telia Cygate
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2019
Vahva arvopohja ja kyky saada tuloksia aikaan. Mahdollisuus toteuttaa itseään monipuolisesti sekä kehittyä ja edetä kansainvälisessä konsernissa. Vapaa ja vastuullinen työilmapiiri, jossa työskentelet alasi kovimpien asiantuntijoiden kanssa toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa. Tätä on Telia Cygate - Home of Experts!
KUVAUS
Työssä toimit asiakasrajapinnassa pääsääntöisesti Telia Cygaten asiakkaiden IT-ammattilaisten kanssa. Tehtävänäsi on huolehtia vianhallinnan, palvelupyyntöjen toteutusten ja muutoksenhallinnan töistä. Työ suoritetaan vuorotyönä päivä- ja yövuoroina.

Haemme tehtävään useampia ICT Specialisteja.

Tarjoamme


* Tilaisuuden työskennellä toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa alasi huippuasiantuntijoiden ja merkittävien asiakkaiden kanssa
* Mahdollisuuden toteuttaa itseäsi monipuolisesti ja kehittyä
* Mahdollisuuden työskennellä yrityksessä, jolla on vahva arvopohja ja kyky saada tuloksia aikaan
* Avoimen ja rennon työympäristön sekä pienen yrityksen ketteryyden ja ison konsernin edut, jotka tulevat samassa paketissa
* Oivan ponnahduslaudan vaativiin huippuasiantuntijatehtäviin. Lue lisää Eemelin upeasta uratarinasta tästä

TYÖNKUVA

* Asiakasrajapinnassa IT-ammattilaisten kanssa kommunikointi
* Vianhallinta, palvelupyyntöjen toteutus ja muutoksenhallinta

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tietoliikenne-osaamista opintojen, töiden tai harrastuneisuuden kautta
* Alan opintoja (esim. AMK-insinööri) suoritettu ml. CCNA-kurssit
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Ja hän on


* Asiakaspalveluhenkinen
* Oma-aloitteinen
* Hyvä tiimipelaaja


Eduksi katsotaan myös kokemus asiakaspalvelusta, palomuureista, kytkimistä, kuormantasaajista tai muista verkkolaitteista ja skriptauksesta.

Tehtävään valittavalle tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. Vaihtoehtoisesti hakija voi esittää voimassaolevan henkilöturvallisuusselvitystodistuksen.

Muuta tietoa

Ilmoitathan hakemuksessasi mikäli olet hakenut aiemmin vastaaviin tehtäviin Academic Workin kautta tai suoraan Telia Cygatelle.


* Aloitus: Sopimuksen mukaan
* Kesto: Vakituinen
* Työajat: Työ suoritetaan vuorotyönä päivä- ja yövuoroina
* Sijainti: Helsinki, Perkiöntie 2, 00620 Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Telia Cygaten puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Telia Cygate on arvostettu IT-ratkaisujen tarjoaja ja merkittävä osa Teliaa. He toteuttavat vaativia asiakasratkaisuja ohjelmistojen, lohkoketjujen, identiteetinhallinnan, tietoverkkojen, tietoturvan sekä konesali- ja pilvipalveluiden parissa. Telia Cygate luo rohkeasti toimialan tulevaisuutta liki 400 asiantuntijan voimin.