(Poistunut julkaisusta)

ICT Specialist
Fidelix Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2020

ICT Specialist

IT & Cloud tiimimme etsii asiakaspalveluhenkistä ICT-specialist:ia. Voit olla työuran alkutaipaleella tai jo muutaman vuoden työkokemusta kerryttänyt taitaja.  Toimenkuvaasi kuuluu pääasiallisesti työasemien ja valvomokoneiden asennukset. Pääset myös asentamaan ja ylläpitämään Tosibox -lukkoja. Palvelumme pyörivät tällä hetkellä suurimmaksi osaksi Azuressa.

 

Mitä muuta meistä

Fidelix on johtava suomalainen rakennusautomaatiojärjestelmien ja -palveluiden tarjoaja. Kehitämme joustavia, tehokkaita ja käyttäjäystävällisiä ratkaisuja, jotka luovat miellyttävän sisäilmaston ja mahdollistavat energian älykkään käytön.

Visiomme on olla asiakkaidemme ensisijainen valinta rakennusautomaatioratkaisuissa, sekä Pohjoismaiden johtava pelaaja rakennusten sisäilmastossa ja energiakustannusten optimoinnissa. Haluatko mukaan kotimaiseen menestystarinaan?

Näillä taidoilla menestyt meillä

Tässä roolissa on mielestämme tärkeää, että pidät asiakaspalvelusta sekä pystyt ketterästi ja positiivisella otteella täyttämään talon sisäiset - sekä asiakasrajapinnan tarpeet. Haluat oppia uutta ja kehittyä työtehtävissä.

 Työsi pitää sisällään

  • Työasema ja valvomokoneiden asennukset sekä niiden tilaukset
  • Microsoft Intunen ylläpito
  • Sisäinen asiakastuki
  • Tosibox -asennukset
  • Azuren palvelimien ylläpito (Kokemusta tähän ei välttämättä tarvita. Halu oppia riittää.)

 

Arvostamme ennen kaikkea kiinnostusta näihin osa-alueisiin, avointa suhtatumista muutokseen ja motivaatiota kehittyä. Olet valmis haasteisiin ja halua kehittyä myös palvelin ja verkkopuolen ylläpidossa.

Muuten arkesi meillä sujuu hyvin, jos

  • taidat sekä itseohjautuvan että erilaisissa rooleissa olevien ihmisten kanssa työskentelyn
  • osaat priorisoida työtäsi, nautit ainakin jollain tasolla ongelmien ratkaisusta
  • rauhallisuutesi ja malttisi ei horju tiukemmissakaan mutkissa ja hektisemmissä hetkissä

Koulutustaustasi tai se mitä olet aiemmin tehnyt tai saavuttanut, ei mielestämme ole meillä menestymistäsi määrittävä seikka. Meille on tärkeämpää, että voimme tarjota sinulle sinua motivoivan ja innostavan työn sekä näköalapaikan rakennusautomaatio älykkäässä maailmassa. Varmistutaan siitä seuraavaksi yhdessä!

 

Hakeminen ja lisäohjeet

Tässä kohtaa olisi siis hienoa kuulla sinusta. Tähän tehtävään voit hakea oheisen hakulomakkeen kautta 4.10.2020 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana. Älä siis suotta odottele viime hetkeen asti.

Jos sinua jäi vielä jokin seikka askarruttamaan, Mikko juttelee mielellään kanssasi tehtävääsi, tavoitteisiimme tai työskentelyyn liittyen. Hänet tavoitat numerosta 0405003999 tai sähköpostitse mikko.alppivuori@fidelix.fi.