(Poistunut julkaisusta)

ICT Specialist
Planmeca Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2019

Haemme Planmeca Groupin Infrastructure Services -organisaatioomme ICT Specialistia.  Toimit osana viiden hengen palvelin- ja verkkotiimiä. Palvelin- ja verkkotiimi vastaa yhtiöryhmämme käytössä olevien tietojärjestelmien infran ylläpito- ja kehitystehtävistä.

 

ICT specialistina tehtävänkuvaasi kuuluu kehittämis-, hallinta- ja ylläpitotehtävät Microsoft AD- ja palvelinympäristön sekä tietoverkon osalta. Tehtäväsi painopisteitä ovat tietokannat, webpalvelut ja tietoliikenne.

 

Odotamme sinulta: 

- Soveltuvaa korkeakoulututkintoa

- Kokemusta tietoverkoista ja niiden hallinnasta

- Tietoturvaosaamista

- Järjestelmäkokemusta seuraavista tekniikoista:

  • Microsoft Active Directory 
  • Microsoft SQL Server
  • Microsoft Sharepoint
  • Microsoft Azure ja O365
  • Citrix

- Asiakaspalveluhenkisyyttä, tiimityöskentelytaitoja ja paineensietokykyä

- Kykyä ja halua tuottaa dokumentaatiota ja ohjeistuksia

- Oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä ja vastuunkantoa

- Sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

 

Lisäksi katsomme eduksesi:

- Ohjelmointiosaamisen C# ja SQL -kielistä

- Kokemuksen järjestelmäylläpitotehtävistä tai käyttäjätukitehtävistä.

 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja asiantuntijuuttasi hyvässä tiimissä, terveysteknologian huippuyrityksessä. Kyseessä on vakituinen tehtävä menestyvässä perheyrityksessä, joka tunnetaan ketteryydestään ja kyvystään toteuttaa ideat tuotteiksi tehokkaasti ja innovaatiolla. Olemme kansainvälinen alan edelläkävijä, ja uskomme olevamme tätä tulevaisuudessakin. Tule kanssamme rakentamaan tulevaisuutta ja kasvamaan kotimaisessa globaalissa yrityksessä!

 

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla arkisin klo 9-17 020-7795533 Janne Pakkanen, ICT Infrastructure Manager tai sähköpostitse janne.pakkanen (a) planmeca.com.

 

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveesi kera mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 2.5.2019 oheisen linkin kautta.