(Poistunut julkaisusta)

ICT Specialist
Visma

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2019

ICT Specialist, Tampere tai Jyväskylä


Oletko IT-alan nuori tai jo kokemustakin hankkinut lupaus, jonka vahvuuksia ovat mm. hyvä palveluasenne, positiivisuus, uteliaisuus ja ratkaisukeskeisyys? Etsimme ehkä juuri sinua vahvistamaan IT-tiimiämme Tampereelle tai Jyväskylään. Tehtävä tarjoaa sinulle monipuolisen kattauksen modernin ohjelmistoyrityksen IT-ympäristöön. Päivittäinen työ sisältää mm. IT-lähitukea kollegoillesi, yhteistyössä toteutettavia projekteja useiden eri tiimiemme kanssa, sisäisten IT-järjestelmiemme ylläpitoa ja ongelmatilanteiden ratkomista Tampereen ja Jyväskylän toimistoilla. Työ edellyttää matkustusvalmiutta.


Sovit hyvin tiimiimme, jos seuraava kuvaus kuulostaa sinulta:


Sinulle on ehtinyt karttua jo osaamista ja kokemusta erilaisista tietojärjestelmistä. Tunnet Microsoftin työasema- ja palvelinympäristöt ja Googlen teknologia ja toimistosovellukset ovat sinulle tuttuja. Olet kiinnostunut eri teknologioista ja laitteistoista eivätkä nykypäivän suosituimmat pilvipalvelut ole sinulle outoja juttuja. Osaat ehkä jonkin verran myös ohjelmoida.


Positiivinen asenne ja ratkaisukeskeinen ja palvelualtis ote näkyy tekemisessäsi. Haluat aidosti auttaa myös muita, ja innostut uusistakin haasteista ja ongelmien ratkomisesta kehittäen niiden kautta myös itseäsi. Pystyt myös viestimään hyvin sekä suullisesti että kirjallisesti.


Me puolestamme annamme sinulle vastuuta ja vapautta ratkaista asioita omalla tavallasi, edellytämme vilpitöntä halua ratkaista asiat asiakkaan ja yhtiön parhaaksi. Osaamisesi kasvaessa tarjoamme sinulle mahdollisuuksia, jotta voit menestyä ja kasvaa työssäsi ja jotta voit olla ylpeä siitä mitä teet. Ennen kaikkea odotamme, että tuot mukanasi hyvän asenteen!


Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen ympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.


Jos tunnistat kuvauksesta itsesi ja intohimosi, vakuuta meidät ja jätä hakemuksesi 13.2.2019 mennessä. Työsuhde on vakituinen ja työpiste sijaitsee Tampereella tai Jyväskylässä. Työn aloitus mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.


Lisätietoja tehtävästä saat IT Manager Ville Karjanlahdelta puhelimitse numerosta 050 598 6453 tiistaina 5.2 kello 10-12 tai keskiviikkona 6.2. kello 13-15 tai sähköpostitse osoitteesta ville.karjanlahti@visma.com.


Visma Enterprise Oy on ohjelmistotalo, joka tarjoaa henkilöstön- ja työvoimanhallintaratkaisuja sekä opetushallinnon sähköisiä palveluita. Yritys työllistää Suomessa noin 150 henkilöä ja sen toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Mikkelissä ja Vaasassa. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa yli 1200 asiantuntijaa.


Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoamalla ohjelmistoja, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT-ratkaisuja sekä IT-alan projekti- ja konsultointipalveluita. Visma sujuvoittaa ja digitalisoi liiketoimintaprosesseja sekä yksityisen että julkisen sektorin asiakkaille. 800 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita. Visma-konsernissa on yli 8500 asiantuntijaa, joista Suomessa meitä on jo 1200. Vuonna 2017 liikevaihto oli n. 964 milj. euroa. Lue lisää: www.visma.fi.