(Poistunut julkaisusta)

ICT-Specialist, Ylöjärvi
Manpower Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2019
Huurre on kansainvälinen jäähdytysautomaatioratkaisuja tarjoava teknologia- ja palveluyritys. Ainutkertaisena asiakaslupauksenamme on kylmäketjun ja sen energiankulutuksen optimointi edistyksellisen Huurre iTOP -palveluvalikoimamme ja CO2-osaamisemme avulla.

Huoltoverkostomme on valtakunnallinen, Huurteella on 15 toimipistettä Suomessa. Huurre-yhtymä työllistää kaikkiaan 650 työntekijää viidessä eri maassa, ja sen liikevaihto on noin 135 miljoonaa euroa.

Katso lisää: http://www.huurrefinland.fi/ sekä https://porkka.fi/.

Haemme nyt Porkka Finland Oy:n Ylöjärven toimipisteelle tiimin vahvistukseksi ICT-SPECIALISTIA työskentelemään Microsoft NAV-järjestelmän pääkäyttäjän tehtävissä.
Työtehtäviisi kuuluvat

* Microsoft NAV-järjestelmän käyttäjien tuki ja ohjaus.
* tuki- ja avustavat tehtävät tehtaan tuotantotoiminnoille, taloudelle ja muille funktioille
* yhteistyö ulkoisten kumppaneiden kanssa varmistaen järjestelmän ja liittymien toimivuus
* ulkoisen laskennan ja kirjanpidon toimintojen tukeminen tytäryhtiöissä ja konsernissa
* toimit lisäksi erilaisissa kehitysprojekteissa ja hallinnollisissa tehtävissä

Tehtävässä menestyminen edellyttää

* IT-alan koulutustaustaa (mm. IT-tradenomi) sekä työkokemusta esim. Service Desk, lähituen tai järjestelmäasiantuntijan työtehtävistä
* kokemusta Office365 sovelluksista ja Microsoft NAV-järjestelmistä. Kokemuksesta Microsoft Power BI-järjestelmästä on etua
* tuntemusta tuotekehitysprosesseista ja suunnitteluohjelmistoista on eduksi
* haluat olla ylpeä työsi jäljestä ja osaamisellasi vaikuttaa yrityksen ja työyhteisön hyvään menestykseen
* haluat kehittää jatkuvasti osaamistasi
* olet vastuullinen, sitoutunut, kommunikoiva ja määrätietoinen

Toimipaikkasi sijaitsee Ylöjärvellä ja työsuhde on vakituinen 37,5h/viikossa.
Tarjoamme sinulle mielenkiintoiset ja monipuoliset työtehtävät mielenkiintoisella toimialalla sekä mahdollisuuden kehittyä kansainvälisillä markkinoilla. Saat tehtäviisi kattavan perehdytyksen sekä jatkuvan tuen, jotta menestyisit tehtävissäsi.
Työt alkavat sopimuksen mukaisesti, kuitenkin viimeistään tammikuussa 2020.
Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Experiksen kanssa.

Kiinnostuitko?
Hae tehtävää 8.11. mennessä rekisteröimällä CV:si palkkatoiveineen sivujemme www.experis.fi tehtävän "ICT-Specialist, Ylöjärvi" -kautta.
Hakemuskäsittelystä ja valintaprosessista vastaa Experiksen rekrytointikonsultti Mikko Keskinen, p. 040 674 3150 tai mikko.keskinen(at)fi.experis.com

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.