(Poistunut julkaisusta)

ICT Specialist pilvi- ja käyttöpalvelutiimiin
Digia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2019

Digian pilvi- ja käyttöpalvelutiimi etsii


ICT SPECIALISTIA

Helsinkiin työskentelemään Digian omien tuotteiden parissa yhdessä muiden ammattilaistemme kanssa.

ICT Specialistina vastaat järjestelmien asiakasasennuksista, teknisestä tuesta sekä tietokantoihin ja palvelininfraan liittyvästä konsultoinnista teknisen palvelutuotannon jäsenenä. Työskentelet pääasiassa projektien infraan liittyvissä kehitys- ja ylläpitotehtävissä. Istut pääosin Helsingin toimistollamme muun tiimin kanssa, asiakaskäyntejä kertyy noin 1-2 viikossa. Asiakkaalla toimit itsenäisesti tiimin tukiessa sinua tarvittaessa etänä. Tehtävänäsi on myös havainnollistaa teknisiä ratkaisuja, johon kuuluu jonkin verran teknistä dokumentointia ja ympäristöjenkuvaamista.

Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuvaa teknistä osaamista ja kokemusta alustojen suunnittelu- ja asennustöistä ja ennen kaikkea haluat syventää infra-asiantuntijuuttasi. Tehtävänkuva edellyttää hyvää tuntemusta

  • MS SQL- tai Oracle-tietokannoista
  • Windows palvelinkäyttöjärjestelmistä
  • vikasietoisten järjestelmien rakentamisesta

Persoonana olet oma-aloitteinen ja utelias ongelmien ratkaisija. Sinulla on itsenäinen työskentelyote ja otat vastuuta asiakkaan teknisestä ratkaisusta, sinulla on myös valtaa tehdä itsenäisiä päätöksiä. Voit etsiä ja kehittää uusia työtapoja ja siihen sinua rohkaistaankin, haluamme hioa arkeamme koko ajan sujuvammaksi. Digian puolelta tarjoamme sinulle joustoa työaikoihin ja arvostamme, jos tarvittaessa joustat itsekin esimerkiksi matkustuksen suhteen (harvoin).

Olemme yli tuhannen hengen kasvava kotimainen ohjelmistoyhtiö, joten voimme rakentaa monenlaisia polkuja urallesi tai syventää osaamistasi toivomaasi suuntaan. Ensimmäisen vuoden tavoitteesi on omaksua Digian finanssialan tuoteperheen tekniset ympäristöt. Aloituksesta ensimmäiset kaksi-kolme kuukautta menee työperehdytykseen, jonka jälkeen hyppäät mukaan asiakasprojekteihin. Meille elämä on muutakin kuin työtä ja haluamme sinun viihtyvän kanssamme, joten saat tietenkin myös joustavat työajat ja hyvät työsuhde-edut kuten esimerkiksi lomamökit hissilippuineen ja golfoikeuksineen (Vierumäki, Tahko, Ruka) ja hammasetuuden (300€/vuosi) sekä monia muita, joista kerromme tapaamisessa lisää!

Hakuaika päättyy 24.3.2019. Jos sinulle tuli mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Puokan Niko vastaa niihin mielellään numerossa 040 7593 677 tai osoitteella niko.puokka (at) digia.com.