ICT Specialist, Krogerus Oy, Helsinki
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2021
Etsimme nyt ICT Specialistia työskentelemään Krogeruksen upouusissa, Helsingin keskustassa sijaitsevissa toimitiloissa. Tässä tehtävässä mikään päivä ei ole samanlainen! Monipuolinen työtehtävä, mukava tiimi ja inspiroiva työympäristö tekevät työpäivistä vaihtelevia ja innostavia. Hae jo tänään, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!
KUVAUS
ICT Specialistina työnkuvasi on monipuolinen, työpäiväsi ovat vaihtelevia ja pääset vaikuttamaan tehtäviisi kiinnostuksenkohteidesi mukaan. Tueksesi saat seitsemänhenkisen IT-tiimin. Käyttötukitiimi vastaa noin 200 työntekijän ICT-tuen hoitamisesta aina käyttäjien ongelmien ratkomisesta laitehallintaan asti. Toimipisteesi on Helsingin toimistolla, mutta käyttäjäkuntaan sisältyvät myös Kuopion ja Turun toimipisteiden työntekijät. Tehtävässä tuet koko Krogeruksen henkilöstöä ja työlläsi mahdollistat arjen sujuvuuden.

Tehtävässä vaatimuksena on aiempi kokemus IT-tuen tehtävistä sekä yleisistä toimistojen moderneista teknologioista. Tavoitteesi on tarjota erinomainen palvelukokemus ja kommunikoit mielelläsi eri sidosryhmien kanssa niin kasvokkain kuin puhelimitsekin. Vaihtelet vaivatta ad-hoc ja rutiinitehtävien välillä sekä autat työkaveria kiireen keskellä. Tässä tehtävässä asenne ratkaisee!

Tarjoamme


* Mahdollisuuden vaikuttaa omaan työnkuvaan kiinnostuksenkohteiden ja osaamistason mukaan
* Mukavan ja asiantuntevan tiimin tuen sekä hyvät kehittymismahdollisuudet
* Erinomaiset työsuhde-edut (mm. oma kuntosali ja wellness-alue)
* Rentoa yhteistä tekemistä niin perjantaiaamupalojen, kisailujen ja vapaa-ajan aktiviteettien merkeissä

TYÖNKUVA

* IT-tuki on arvostetussa ja tärkeässä roolissa mahdollistamassa juristien ja muun henkilökunnan päivittäisen työn sujuvuuden
* Monipuoliset tukitehtävät, mm. työpyyntöjen ratkaiseminen, lähituki, käyttäjätunnusten hallinta, työasemien asentaminen ja ylläpito sekä AV-laitteiden kanssa työskentely
* Työskentelyä muun IT-tiimin sekä koko Krogeruksen henkilökunnan kanssa kasvotusten, puhelimitse ja sähköpostitse
* Taitojen ja kiinnostuksenkohteiden mukaan muut vastuualueet esim. järjestelmien parissa

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Jonkin verran työkokemusta vastaavista tehtävistä, vähintään kesätyön tai harjoittelun kautta
* Ymmärrystä moderneista työelämän teknologioista (mm. Microsoft 365 ja siihen liittyvistä pilvipalveluista, Active Directorystä, Microsoft System Center Configuration Managerista, Mobile Device Managementista sekä AV-laitteista)
* Sujuvat suomen kielitaidot sekä hyvät englannin kielitaidot


Tehtävään soveltuva koulutustausta nähdään haussa etuna.

Sinua voisi kuvata sanoilla:


* Joustava tiimipelaaja
* Hyvät kommunikaatiotaidot omaava
* Oma-aloitteinen


Muuta tietoa:


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Vakituinen työsuhde
* Sijainti: Helsingin keskusta
* Yhteystiedot: Kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Krogerus on johtava liikejuridiikan asianajotoimisto, joka hoitaa erilaisiin yritysjärjestelyihin, riidanratkaisuun ja viranomaissääntelyyn liittyviä toimeksiantoja. Heillä on erityisasiantuntemusta muun muassa energia-, rahoitus-, elintarvike-, terveydenhuolto-, kiinteistö-, teknologia- sekä tietoliikennealoilla. Krogerus on säännöllisesti mukana markkinoiden merkittävimmissä ja haastavimmissa toimeksiannoissa.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1509411
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki