ICT-Specialist, Dittmar & Indrenius Asianajotoimisto Oy, Helsinki
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2021
Etsimme asiakkaallemme Dittmar & Indrenius Asianajotoimistolle kehityshaluista ICT-Specialistia. Olet tärkeässä roolissa sisäisen asiakaspalvelun onnistumisessa ja pitkälle pääset palveluhenkisellä asenteella sekä hyvällä pelisilmän käytöllä. Jos sinulla on jo jonkin verran aiempaa työkokemusta IT-lähituesta ja janoat uusia haasteita, tämä nopeatempoinen lakitoimisto voi olla seuraava askel urallasi. Lue alta lisää tästä tehtävästä ja hae pian, sillä emme malta odottaa oikean henkilön löytymistä!
KUVAUS
Tähän tehtävään etsimme henkilöä, joka on aidosti kiinnostunut tulemaan osaksi Dittisläisten porukkaa ja uniikkia kulttuuria. Aiempi osaamisesi on totta kai tärkeää, mutta innokkaalla ja oppimishaluisella asenteella pääset tässä porukassa jo pitkälle! Tavoitteena on, että sinusta kasvaa monipuolinen ICT-ammattilainen, joka pääsee roolissaan kehittämään omaa osaamistaan kokeneempien kollegoiden avustuksella ja tuella. Pääset osaksi pientä IT-tiimiä, jonka lisäksi olet äärimmäisen tärkeä osa koko Dittisläisten joukkoa.

Tarjoamme


* Työpaikan, jossa yrityskulttuuri nähdään erittäin tärkeänä ja siihen panostetaan myös erilaisten aktiviteettien muodossa
* Tavoitteellisen ja nopeatempoisen ilmapiirin
* Mukavat kollegat ja mahdollisuuden päästä osaksi Dittisläisten porukkaa
* Monipuolisen roolin, jossa pääset ottamaan haltuun eri it-tuen osa-alueita osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan ja lisäksi osaamisestasi sekä uuden oppimisesta pidetään huoli

TYÖNKUVA

* Työasemien ylläpitoon liittyvät tehtävät (sovellusjakoon ja asennuksiin liittyvät päätökset sekä toiminnot)
* Sovellusten ylläpito ja päivitys
* Tietoturvapäivitysten asennus ja ajan tasalla pitäminen


Oman kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan sinulla on mahdollisuus osallistua myös palvelin- ja verkkopuolen tukitehtäviin.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Aiempaa työkokemusta IT-lähituen tehtävistä vähintään kahden vuoden verran
* Windows 10 -käyttöjärjestelmäosaaminen sekä Office-ohjelmistojen hallinta
* Lähiverkon ja langattoman verkon toiminnan ymmärtäminen ja kokemus niiden pystyttämisestä
* Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito


Työntekijänä olet:


* Ongelmanratkaisukeskeinen ja avulias
* Nopea ja innostunut oppimaan uutta
* Rohkeasti oma itsesi


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Helsinki (Pohjoisesplanadi)
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Dittmar & Indrenius Asianajotoimisto Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Asianajotoimisto Dittmar & Indrenius Asianajotoimisto Oy on nopeatempoinen asianajotoimisto, joka palvelee asiakkaitaan monella eri osa-alueella. Yritys panostaa matalahierarkiseen yrityskulttuuriin, jossa jokainen työntekijä on tärkeä osa tiimiä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1521739
  • Tehtäväalue: IT & Tech
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki