(Poistunut julkaisusta)

ICT Specialist, Bang & Bonsomer
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021
Etsimme asiakkaallemme Bang & Bonsomerille ICT Specialistia monipuoliseen ja mielenkiintoiseen rooliin. Bang & Bonsomerilla pääset osaksi tiivishenkistä organisaatiota ja pientä IT-tiimiä, missä sinulla on oman osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan mahdollisuus päästä kehittämään ja kehittymään yhä monipuolisemmaksi osaajaksi. ICT Specialistina työsi pitää sisällään monipuolista käyttäjä- ja järjestelmätukea, ICT-infran ylläpidon ja kehityksen tehtäviä, monipuolista yhteydenpitoa IT-kumppaneiden suuntaan sekä osallistumista IT-projekteihin. Mikäli sinulla on aiempaa taustaa IT-infran ja järjestelmien parista sekä kokemusta käyttäjätuesta ja olet työntekijänä palvelualtis, ongelmanratkaisukeskeinen sekä tulet toimeen ihmisten kanssa, hae paikkaa!
KUVAUS
ICT Specialistina työskentelet monipuolisessa roolissa kansainvälisen organisaation IT-tiimissä paikallisen käyttäjä- ja järjestelmätuen, ICT-infran ylläpidon ja hallinnan sekä palvelukumppaniyhteistyön tehtävissä. Näiden lisäksi pääset mukaan erilaisiin tietohallintoon liittyviin projekteihin ja työskentelet laaja-alaisesti erilaisissa järjestelmiin ja palvelimiin liittyvissä asioissa.

Toimit roolissasi yhteistyössä palvelutoimittajien kanssa ja muutenkin vuorovaikutteisessa roolissa niin IT-organisaation kuin myös maafunktioiden suuntaan. Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen roolin sekä mahdollisuuden päästä kehittämään olemassa olevia järjestelmiä ja tapoja entisestään.

Tarjoamme


* Monipuolisen roolin, missä työskentely tapahtuu moderneilla työkaluilla ja -ympäristössä
* Mahdollisuuden vaikuttaa ICT-palveluiden kehittämiseen
* Hyvät työsuhde-edut sekä mielekkään työyhteisön

TYÖNKUVA
Tulet toimimaan yhteistyössä muun IT-organisaation kanssa Bang & Bonsomerin ICT-infran ylläpidon ja kehityksen sekä mm. käyttäjä- ja järjestelmätuen, laitehallinnan sekä projektien tehtävissä. Työnkuvasi on laaja ja monipuolinen ja haluammekin tarjota sinulle juuri sinun osaamistasi parhaiten tukevan kokonaisuuden. Keskeisimpiä tehtäväkokonaisuuksiasi ovat:


* ICT-infran kehitys- ja ylläpitotehtävät
* Käyttäjä- ja järjestelmätuki
* Laitehallinta (mm. palvelimet, työpisteet, mobiili)
* Yhteistyö palvelukumppanien kanssa

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimämme henkilö on asiakaspalveluhenkinen, hyvät vuorovaikutustaidot omaava henkilö, jolla on aiempaa kokemusta ICT-infran ylläpidosta sekä monipuolista kokemusta tietohallinnon tehtävien parista. Viihdyt monipuolisessa roolissa ja olet kiinnostunut kehittämisen ja ylläpidon lisäksi myös käyttäjätuen tehtävistä. Odotamme sinulta kokemusta ja ymmärrystä Windowsin ja Azure AD:n ympäristössä toimimisesta, minkä lisäksi toivomme sinulta ymmärrystä verkkojen sekä palvelimien parista.
Ruotsin kielen taito nähdään tehtävässä etuna.

Etsimällämme henkilöllä on:
* Osaamista ICT-infran ylläpidosta
* Kokemusta käyttäjätuen/help deskin tehtävistä
* Osaamista verkkojen ja palvelimien (Windows-ympäristö) parista
* Hyvät vuorovaikutustaidot ja halukkuus palvella kollegoja
* Ratkaisukeskeinen asenne sekä halua kehittyä ja oppia
* Hyvät vuorovaikutustaidot suomeksi ja englanniksi

Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan
* Kesto: Vakituinen työsuhde
* Sijainti: Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Bang & Bonsomer puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Bang & Bonsomer on vuonna 1927 perustettu suomalainen materiaaliteknologiayhtiö, joka toimittaa sekä tuottajana että jakelijana eri teollisuusalojen käyttämiä raaka-aineita ja lisäaineita. Yrityksellä on toimintaa Suomen lisäksi Venäjällä, Virossa, Latviassa, Liettuassa, Ukrainassa, Kazakstanissa, Valkovenäjällä, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Vuonna 2019 Bang & Bonsomerin myynti oli 170 miljoonaa euroa ja yrityksessä työskentelee tällä hetkellä noin 315 työntekijää.