(Poistunut julkaisusta)

ICT Specialist, Asianajotoimisto Krogerus
Asianajotoimisto Krogerus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2019

Etsimme asiakkaallemme Asianajotoimisto Krogerus Oy:lle asiakaspalveluhenkistä lähitukihenkilöä yrityksen sisäiseen IT-tukeen. Etsimällämme henkilöllä on jo kokemusta IT-tuen tehtävistä ja siten valmius työskennellä itsenäisesti haastavissakin tilanteissa. Kyseessä on suorarekrytointi kokoaikaiseen ja vakituiseen työtehtävään. Työsuhteessa työnantajana tulee toimimaan Asianajotoimisto Krogerus Oy ja rekrytointia hoitaa Barona IT Oy.

ICT SPECIALISTIKSI KROGERUKSELLE

Tehtävässä vastaat omalta osaltasi talon sisäisestä IT-tuesta käsittäen työasema- ja mobiililaitteiden tuki- ja asennustehtävät, käyttöoikeuksien sekä datan hallinnan pääsääntöisesti Microsoft-pohjaisessa ympäristössä. Tehtävänkuva on laaja ja etsimme motivoitunutta osaajaa, jolla on halu kehittää ammatillista osaamistaan ja toimintoja ympärillään. Meillä voit halutessasi kehittyä myös palvelin-, verkko- ja järjestelmäasiantuntijan tehtävissä.

Tämä tehtävä sopii erinomaisesti sinulle, jolla on jo muutaman vuoden kokemus IT-tuen tehtävistä. Työkokemuksen lisäksi arvostamme myös asiakaspalveluhenkisyyttä, tavoitteellisuutta sekä aitoa paloa teknologiaa ja IT-tuen tehtäviä kohtaan.

Töitä ei tarvitse tehdä yksin sillä saat rinnallesi ammattitaitoisen tiimin, jonka kanssa autat asianajotoimiston henkilökuntaa teknisissä haasteissa. Työskentely tapahtuu pääsääntöisesti toimistoaikojen puitteissa Asianajotoimisto Krogerus Oy:n toimistolla Helsingin ydinkeskustassa.

Toivomme sinulta

  • Soveltuvaa IT-alan tutkintoa tai vastaavaa työkokemusta
  • Intohimoa teknistä ongelmanratkontaa ja asiakaspalvelutyötä kohtaan
  • Sujuvia vuorovaikutus- ja kommunikointitaitoja suomeksi ja englanniksi
  • Energistä ja vastuullista asennetta
  • Kiinnostusta IT-alaa ja teknologiaa kohtaan

Tarjoamme sinulle

  • Vakituisen työsuhteen arvostetussa suomalaisessa yrityksessä
  • Yrityksen ja työyhteisön tuen ammatilliseen kehittymiseen
  • Modernit työkalut ja viihtyisän työympäristön Helsingin ydinkeskustassa
  • Monipuoliset työsuhde-edut sekä osaamistasi vastaavan palkkauksen.

Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laitathan hakemuksesi ja CV:n meille hakulomakkeen kautta. Ethän aikaile hakemuksesi kanssa, sillä haastattelemme henkilöitä jo hakuajalla. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä: Mikael Korpi 040 7405 135 tai mikael.korpi@barona.fi.