(Poistunut julkaisusta)

ICT Service Manager
Serres Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2018

Varmistaaksemme vahvan kasvun toteutumisen myös jatkossa, haemme konsernin emoyhtiöön Kauhajoelle uuteen tehtävään

ICT Service Manageria

kehittämään ja ylläpitämään Serres yhtiöiden ICT Infra- ja lähitukipalveluita, tietoliikenneyhteyksiä ja tietoturvallisuutta. Osallistut ICT:n kehitysprojekteihin ja kehität ICT -palveluita vastaamaan konsernin liiketoiminnallisia sekä operatiivisia tavoitteita. Tehtäväsi on myös ohjata ja kehittää ulkopuolisia ICT kumppanuuksia, sekä toimia niiden ja yrityksen välisenä kontaktina. Toimipaikkasi on Kauhajoella ja raportoit tehtävässäsi ICT Managerille.

Sinulla on tehtävään soveltuva tietotekninen koulutus, työkokemusta monipuolisista tietoteknisistä tehtävistä, lähituessa toimimisesta ja ICT palveluiden kehittämisestä mielellään tuotannollisessa yrityksessä. Tunnet työasema-, konesali- ja verkkoteknologioita ja osaat arvioida eri ratkaisuvaihtojen vaikutuksia. Olet kehityshakuinen, aikaansaava ja tulet hyvin toimeen muiden kanssa. Toimit työssä järjestelmällisesti, sinulla on hyvä paineensietokyky ja osaat priorisoida tekemistäsi. Sinulla on riittävä englannin kielen osaaminen.

Tarjoamme uuden, vastuullisen ja mielekkään tehtävän sekä mahdollisuuden toimia osana kasvavaa, kansainvälistä ja menestyvää yritystä. Serres on työnantajana luotettava ja arvostettu. Meillä on hyvä työilmapiiri ja motivoituneet työntekijät.  

Saat lisätietoa tehtävästä ICT Manager Henri Juntuselta p. 050 543 0235 5.2. 14-16:30, 8.2. 14-16:30 ja 14.2.2018 klo 15:00-16:00. Lähetä ansioluettelon sisältävä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 18.2.2018 mennessä osoitteeseen rekrytointi@serres.fi. Merkitse hakemukseen tunnus ”ICT Service Manager”.