ICT Service Desk Specialist, Oulu
StaffPoint

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2021
IT-alan osaaja! Etsitkö työtä, jossa pääset monipuolisesti hyödyntämään osaamistasi ja oppimaan uutta? Asiakkaamme etsii nyt nopeatempoisesta työstä motivoituvaa, asiakasrajapinnassa viihtyvää ja IT-alan koulutuksen omaavaa ICT Service Desk Specialistia Ouluun. Tämä kokoaikainen ja vakituinen työsuhde solmitaan työntekijän ja StaffPoint Oy:n välille.

ICT Service Desk Specialistin tehtäviin kuuluu IT-ongelmiin liittyvien tuki- ja palvelupyyntöjen käsittely puhelimen, sähköpostin ja etätyöhallinnan avulla. Työvuorosi sijoittuvat: ma-pe klo: 08-18.30 ja la 8-16 ja su 10-18 välille.

Tehtävässä työskennellään työasemien, oheislaitteiden, mobiili- ja muiden viestintälaitteiden sekä niihin liittyvien sovellusten parissa. Työtehtävät ovat monipuoliset: laitteiden ja sovellusten ongelmien selvityksiä ja ratkaisuja, käyttäjäoikeuksien hallintaa, sekä käytön tukea. Menestyäksesi tehtävässä omaat jo tuntemusta työasemaympäristöstä ja niihin liittyvistä laitteista ja ympäristöistä.


Edellytämme sinulta

Tehtävään soveltuvaa koulutusta tai opintoja
Osaamista Windows-käyttöjärjestelmistä, MS Office-tuotteista ja oheislaitteista sekä AD:n, tietoverkkojen ja tietoturvan perustuntemusta.
Asiakaslähtöisyyttä, ratkaisukeskeistä ajattelua, kykyä omaksua asioita nopeasti, oma-aloitteisuutta, joustavuutta sekä sujuvaa kommunikointia
Tiimissä työskentely taitoa, yhteistyötä ja halua sitoutua yhteisiin tavoitteisiin
Hyvää suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa


Tarjoamme sinulle

Vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen
Kattavan perehdytyksen tehtävään
Ammattitaitoisen tiimin tuen


Arvostamme

Ruotsin kielen osaamista


Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuit, niin hae tehtävää pikaisesti www.staffpoint.fi ja liitä mukaan hakemuskirje ja englanninkielinen CV.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Ensimmäinen haastattelukierros tehdään videohaastattelumenetelmällä, seuraa siis sähköpostiasi.

Muistathan mainita suosittelijan yhteystiedot hakemuksessasi!

Valitulle henkilölle tehdään suppea turvallisuusselvitys.


Lisätietoja

Mari Mielonen
Rekrytointikonsultti, Professionals
StaffPoint Oy, Ruoholahdenkatu 14, 00180 HELSINKI
044 420 4333
mari.mielonen@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot