(Poistunut julkaisusta)

ICT Service Delivery Lead (BES)
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2020

Sinäkin pian huomisella töissä – katso tarinamme!

Vahvistamme tietohallintoamme Lassila & Tikanojan Helsingin Tikanpesässä ICT-infran teknisellä palvelupäälliköllä, jonka sähköpostiallekirjoitusta voi tarkentaa nimikkeellä: 
 
ICT Service Delivery Lead, Backend Services
 
Varmistat paikkasi tulevaisuuden toimialalla, jossa ICT:n avulla tuetaan kiertotalouden palvelutuotantoa ja kehittymistä. Pääset mukaan ICT:n ja infra-alueen kehittämiseen ja varmistat osaltasi liiketoimintojen tehokkuuden ja jatkuvuuden häiriöttömien palveluiden muodossa. 

Teet yhteistyötä liiketoimintojen edustajien, liiketoimintasovellusten asiantuntijoiden sekä ulkoisten yhteistyökumppaneidemme kanssa. Fokusalueitasi ovat palvelinhallinta ja palvelinarkkitehtuuri, jossa pilvipalvelut ovat osa arkea. Oma-aloitteisuutesi ja nopea omaksumiskykysi mahdollistavat myös muille alueille kasvamisen. Huolehdit siitä, että intrapalvelut kehittyvät liiketoimintoja tukien ja arvoa tuottaen. Roolissasi osallistut ICT-palveluiden laadun ja sisällön seurantaan, arkkitehtuurillisten linjausten tekemiseen sekä teknisiin ympäristöihin liittyvien muutosten suunnitteluun ja hallintaan. Palveluiden häiriöttömyys ja jatkuvuuden varmistaminen sekä hyvä asiakaspalvelu ovat sinulle kunnia-asia. 

Seuraavat alueet ovat osa työpäivääsi ja oletkin jo ansioitunut näissä alueissa myös aiemmissa tehtävissäsi:

•    Kapasiteetinhallinta liiketoiminnan vaatimuksiin sekä kustannustehokkuuteen pohjautuen
•    ITIL-prosessien syvällinen tuntemus ja osallistuminen erityisesti häiriö-, muutos- ja ongelmanhallinnan prosesseihin
•    SLA ja KPI -mittareiden seuranta ja jatkuva laadun parantamisen toimet
•    Konfiguraationhallinta sekä CMDB-tietojen ajantasaisuuden varmistaminen 
•    Palvelinarkkitehtuurin ylläpitäminen ja kehittäminen yhdessä muiden osapuolien kanssa
•    Operatiivisella tasolla kumppaneiden ohjauksesta ja toimittajahallinnasta vastaaminen

Muita tehtävässä onnistumisen alueita ovat: 
 
•    Sinulla on todistus opintokokonaisuudesta, johon kuuluu tietojenkäsittelyä tai muuta tehtävään soveltuvaa
•    Olet vastannut teknisistä kokonaisuuksista palvelutoimittajan leivissä tai vähintään keskisuuren yrityksen tietohallinnossa toimien 
•    Osaamisesi on tunnustettu ja rakentunut vähintään viiden vuoden kokemuksen myötä
•    Hyviä sosiaalisia taitojasi tarvitaan, kun palvelet organisaation ihmisiä, rakennat yhteistyötä palvelutoimittajien kanssa ja pidät sidosryhmiäsi ajantasaisena tilanteesta
•    Pystyt toimimaan paineen alla ja osaat priorisoida tehtäviä – haasteiden sattuessa et jäädy vaan pikemminkin sytyt varmistaen oikeat toimet 
•    Kommunikoit sujuvasti vähintään kolmella kielellä, suomeksi, englanniksi ja ITILiksi
•    Osaamisportfoliosi kattaa ICT-alueen lisäksi muidenkin yritysfunktioiden palveluja ja ymmärrät suuren yrityksen liiketoimintaprosesseja ja -logiikkaa – ymmärrät siis bisnestä! 
 

Miten jatketaan?

Meillä on tarjolla rento ja ammattimainen työyhteisö, jossa sinua jo odotetaan!
 
Ethän aikaile, vaan lähetä hakemuksesi sekä palkkatoiveesi pikimmiten! Haku sulkeutuu 27.9.2020, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiistaina 15.9. klo 14.30-16 sekä torstaina 17.9. klo 15-16 Ulla Mauro (Head of ICT Operations and Change), p. 040 865 8340.