(Poistunut julkaisusta)

ICT Security Specialist
Planmeca Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2020

Haemme Infrastructure Services -organisaatioomme tietoturva-asiantuntijaa vastaamaan yhtiöryhmämme käytössä olevien tietojärjestelmien turvallisuudesta.

ICT SECURITY SPECIALIST

Tehtävänkuvaasi kuuluvat tietoturvan kehittämis-, hallinta- ja ylläpitotehtävät sekä riskienhallinta ja järjestelmien auditointi. Työskentelet läheisessä yhteistyössä tietoturva- ja tietosuojavastaavan sekä muiden ICT-tiimien kanssa mahdollistaaksesi tietoturvan toteutumisen. Tulet työpariksi nykyiselle tietoturvavastaavalle ja positio on uusi, joten vastuualueita voidaan muokata tarpeen mukaan. Infrastructure Services -osastolla työskentelee tällä hetkellä 12 henkilöä ja koko ICT-organisaatioomme kuuluu reilu 30 henkilöä, joilla on vankkaa osaamista tietotekniikan eri osa-alueilta. Toimipisteemme sijaitsee Helsingin Herttoniemessä.

SINULLA ON

  • teknistä tietoturvaosaamista alan johtavista tuotteista
  • soveltuva korkeakoulututkinto tai vastaavaa työssä hankittua osaamista
  • kokemusta tietoverkoista ja niiden hallinnasta
  • osaamista seuraavilta osa-alueilta: Microsoft AD, Azure ja O365 sekä Citrix
  • asiakaspalveluhenkisyyttä, yhteistyötaitoja ja paineensietokykyä
  • oma-aloitteisuutta ja vastuullisuutta
  • kykyä tuottaa selkeää dokumentaatiota ja ohjeistuksia
  • sujuva suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito

Lisäksi on eduksi, jos sinulta löytyy Linux-osaamista sekä ITIL-käytäntöjen ja ISO27001-standardin tuntemusta.

MIKSI PLANMECA?

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden laajentaa osaamistasi ja asiantuntijuuttasi mukavassa tiimissä, terveysteknologian huippuyrityksessä. Meillä sinulla on tärkeä rooli tietoturvatun tekemisemme varmistamisessa ja kehittämisessä. Planmeca on menestyvä perheyritys, joka tunnetaan ketteryydestään ja kyvystään toteuttaa ideat tuotteiksi tehokkaasti ja innovaatiolla. Olemme kansainvälinen alan edelläkävijä, ja uskomme olevamme tätä tulevaisuudessakin. Tule kanssamme rakentamaan tietoturvallista tulevaisuutta ja kasvamaan kotimaisessa globaalissa yrityksessä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Ville Aalto (Director, ICT Infrastructure Services) numerosta 020 779 5810 tai sähköpostitse ville.aalto (a) planmeca.com.

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveesi kera 6.3.2020 mennessä oheisen linkin kautta.