(Poistunut julkaisusta)

ICT RESEARCH CONSULTANT, Helsinki
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2019

 

Vahvistamme ICT –toimialan ja osaamisalueiden rekrytointi- ja resursointitoimeksiantoihin keskittynyttä Experis IT –yksikköämme yhdellä uudella Research –konsultilla Helsingin keskustassa sijaitsevaan toimipisteeseemme.

Tehtäviisi kuuluu varmistaa, että löydämme asiantuntija- päällikkö- ja johtotason rekrytointi- ja IT-konsulttitoimeksiantoihin asiakkaillemme oikean osaajaprofiilin omaavat kandidaatit aktiivisten hakijoiden sekä piilevien ehdokkaiden joukosta. Tutkit erilaisia tietokantoja, kartoitat kandidaatteja ja suoritat ensimmäisten vaiheiden kartoitukset sekä puhelinhaastattelut toimien rekrytointikonsultin tai Delivery Managerin työparina toimeksiantojen toteuttamisessa. Lisäksi osallistut hakukanavien kehittämiseen, verkostoidut luontevasti eri alojen ihmisten kanssa ja olet osaltasi luomassa ja edistämässä asiakasyritystemme sekä meidän positiivista työnantajamielikuvaa.

Tehtävässä menestyt, mikäli pystyt työskentelemään nopeasti kehittyvässä työympäristössä, nautit tekemisen meiningistä ja pidät monta palloa taitavasti ilmassa samanaikaisesti. Olet myyntihenkinen, asiakaslähtöinen ja asenteesi näkyy niin puhelimessa, sähköpostitse kuin kasvotusten tapahtuvassa viestinnässäsi. Tarvittaessa hyödynnät ammattitaitoasi myös asiakas-/myyntitilanteessa. Olet tottunut sosiaalisen median käyttäjä ja osaat hyödyntää sitä luontevasti myös työssäsi. Työkaverina olet aktiivinen osallistuja, joka kantaa kortensa kekoon onnistumisen ilmapiirin ylläpitämiseksi ja yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Edellytämme muutaman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä sekä intohimoa auttaa IT-asiantuntijoita eteenpäin urallaan. Työssäsi keskeinen osa on kandidaattidatan keruu sekä analysointi, joten loogis-analyyttinen ajattelu sekä tietotekniset taidot ovat perusedellytyksiä. Eduksi katsotaan kokemus rekrytoinneista sekä myynnillinen asenne. Tehtävässä viihtyy parhaiten henkilö, joka on kiinnostunut ihmisistä, heidän osaamisestaan ja siitä, mitä työ heille merkitsee. Suomen kielen lisäksi hakemamme henkilö käyttää englantia sujuvana työkielenään.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja kehittymismahdollisuuksia tarjoavan avainpaikan alan markkinajohtajan näköalapaikalla, vakaan ja pitkäaikaisen kansainvälisen ja eettisyydestään tunnetun yrityksen edut ja joustavat työajat etätyömahdollisuuksineen sekä erinomaisen, asiantuntevan työyhteisön tuen.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävää siis pian, mutta viimeistään 20.3.2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa Experis IT:n Senior Manager Juha Mäkelä numerossa 040 753 7962 tai sähköpostitse juha.makela@fi.experis.com.