(Poistunut julkaisusta)

ICT Reporting Specialist
ATR Soft Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2019

ATR Soft on 60 ammattilaisen ohjelmistopalveluyritys. Meillä on toimistot Turussa ja Tampereella. Ratkaisuillamme autamme asiakkaitamme menestymään omassa liiketoiminnassaan. Asiakkaamme ovat julkisen ja yksityisen sektorin toimijoita useilta eri toimialoilta. Suurimmat toimialueemme ovat teollisuus, yhteiskunta ja talous. Toteutamme ratkaisuja asiakasprojekteissa sekä omia tuotteita kehittäen. Yrityksemme omistajat osallistuvat projekteihin muiden ohella ja liiketoimintapäätökset tehdään tehokkaasti matalassa organisaatiossa. 

 

ICT Reporting Specialist Tampereelle

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen ulospäinsuuntautunutta ICT Reporting Specialistia työskentelemään asiakkaamme päivittäisenä tukena.

 

Mitä ICT Reporting Specialistin tehtävään kuuluu?

Vastaat täysipäiväisesti asiakkaamme liiketoiminnan kehittämisestä raportointijärjestelmien osalta yhdessä toisen ATR Softilaisen kanssa. Tehtäviisi kuuluu raportointiympäristön kehittäminen ja raporttien tekeminen eri osa-alueille, mm. tuotanto, hankinnat, talous ja HR. Vastaat siitä, että raportointi vastaa käyttäjien tarpeita ja toimii moitteettomasti. Toimit eri tahojen yhteen saattajana tuoden esiin IT-näkökulman. Kehität tietovarastointia, edistät järjestelmien integraatioita ja välillä myös teet niitä, rakennat käyttäjäystävällisiä raportteja ja ylläpidät raportointialustaa.

 

Mitä edellytämme sinulta?

Sinulla on kokemusta jostain isommasta raportointivälineestä, kuten MS Power BI, Qlik, Tableau yms. SQL Server Integration Services -paketit ovat sinulle tuttuja ja ETL-prosessit yleisesti. Hallitset vähintään SQL-kielen perusteet. Tietokannat ovat myös lähellä sydäntäsi. Olet analyyttinen ja haluat jatkuvasti oppia uutta. Englanninkielen taito on edellytys. Taloushallinnan, toimitusprosessien ja toiminnanohjausjärjestelmien ymmärrys on plussaa, mutta ei välttämätöntä.

Tehtävässä menestymisen kulmakiviä ovat erityisesti yhteistyötaidot, positiivinen ja oma-aloitteinen tartu härkää sarvista -asenne sekä kyky kuunnella asiakasta ja astua hänen saappaisiinsa. Työssä tarvitset kärsivällisyyttä sekä rohkeutta kysyä yhä uudelleen. Vaikeatkaan tilanteet eivät saa sinua hämilleen vaan nautit ongelmanratkaisusta.

Työskennellessäsi ATR Softilaisena asiakkaamme palveluksessa, oleellista on myös valmius omaksua tuplarooli molempien tahojen edustajana. Valmius matkustamiseen on myös tärkeää, sillä asiakkaamme eivät välttämättä sijaitse sillä paikkakunnalla missä yleensä työskentelet.

 

Kiinnostuitko?

Joukossamme on monenlaisia persoonia ja pidämme tätä rikkautena. Myös ATR:n tilaisuudet ja ad hoc -harrasteet muodostuvat vaihteleviksi, koska kaikki pääsevät halutessaan niihin vaikuttamaan. Lisää meistä voit lukea osoitteessa https://www.atrsoft.com/yritys/tyonhakijalle/.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 31.1.2019 osoitteeseen rekry@atrsoft.com. Lisätietoa tehtävästä antaa Teemu Tasanto, p. 040 7678920, teemu.tasanto@atrsoft.com.