(Poistunut julkaisusta)

ICT- Rekrytointikonsultti, StaffPoint Oy
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2019
StaffPoint Oy:n Toimisto toimiala etsii tiimiinsä Rekrytointikonsulttia, joka omaa IT- ja ICT -substanssin ja -toimialan tuntemusta. Pääset myös hoitamaan muita erilaisia asiantuntijatason toimeksiantoja. Kyseessä on vakituinen ja kokopäiväinen työsuhde. Työ on pääasiassa päivätyötä arkisin (liukuma) ja työtä voi tehdä joko Helsingin, Tampereen tai Turun toimipisteestä käsin. Työ suhde alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työtehtäviin kuuluu mm.

Rekrytoinnista vastaaminen asiakkaan antaman toimeksiannon mukaan ja rekrytointiprosessin läpivienti kokonaisuudessaan sis. mm. hakemusten käsittely ja haastattelut, hakijoiden houkuttelu ja etsiminen eri kanavista, rekrytointimarkkinointi ja sidosryhmien tehokas hyödyntäminen, henkilöarvioinnit (Cut-e), asiakkaan tukeminen valinnassa sekä uramahdollisuuksien tarjoaminen.

Vastaat työssäsi rekrytointipäätöksistä ja rekrytoinnin laadusta sekä proaktiivisesti vapaiden hyvien hakijoiden tunnistamisesta, lisämyynnistä sekä ura- ja kehitysmahdollisuuksista. Teet tiivistä yhteistyötä mm. Researcherin ja myynti- ja asiakkuuspäälliköiden kanssa.

Meillä on hyvä ja positiivinen työilmapiiri, joten etsimme positiivista tiimipelaajaa, joka myös inspiroituu alan tuoreimmista innovaatioista, menetelmistä ja teknologioista. Työssäsi käytät luontevasti erilaisia työskentelyäsi helpottavia järjestelmiä. Olet tottunut hyödyntämään erilaisia verkostoja kartoittaessasi ja etsiessäsi potentiaalisia kandidaatteja sekä tunnet modernin rekrytoinnin työvälineet ja kanavat, ja haluat ehkä lisäksi vaikuttaa sosiaalisen median kanavissa aktiivisesti itsekin.


Edellytämme sinulta

Aikaisempaa kokemusta toimihenkilöiden rekrytoinnista (Hallinto, IT ja Teknologia).
Tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. korkeakoulututkinto).
MS-Office-ohjelmien hyvää osaamista ja uusien järjestelmien nopeaa omaksumista. Käytössämme on mm. Saima Rekry.
Hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä aktiivisesti hoitaa ja neuvotella asioista oman työn kannalta keskeisten sidosryhmien kanssa.
Suomen ja englannin kielen erinomaista hallintaa. Englannin kielitaitosi tulee olla erittäin sujuvaa myös ammatillisella tasolla, sillä tarvitset sitä lähes päivittäin työssäsi sekä kansainvälisten asiakkaidemme että kandidaattiemme kanssa.


Tarjoamme sinulle

Työpaikan StaffPoint-konsernissa, alan johtavassa ja kehittyvässä yrityksessä.
-Mukavan ja kannustavan tiimin ympärillesi, jonka jäsenenä voit olla oma itsesi sekä tukiorganisaation työtehtäviesi menestyksekkääseen hoitamiseen.
ME-jouston, joka mahdollistaa esim. viikon etätyön Espanjan Fuengirolan toimistollamme tai Lapissa kaamoksen aikaan.
StaffPointin neuvottelemat henkilöstöedut
Sportti&Kulttuuripassi
Etätyömahdollisuuden kerran viikossa


Arvostamme

Cut-e-lisenssiä ja käyttökokemusta.


Kiinnostuitko?

Rekisteröi hakemuksesi ja CV:si osoitteessa www.staffpoint.fi.
Lisätietoja tehtävästä antaa Team Leader (lähiesimies) Annika Kuivalainen, sähköpostitse annika.kuivalainen@staffpoint.fi tai puhelimitse 020 7206 339


Lisätietoja

Annika Kuivalainen
Team Leader, Toimisto, ICT, Call Center
StaffPoint Oy, Ruoholahdenkatu 14, 00180
HELSINKI
020 7206 339
annika.kuivalainen@staffpoint.fi