ICT-rekrytoija
Barona Teollisuus Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2021

Haemme asiakasyritykseemme rekrytoijaa ICT-rekrytointeihin Ouluun. Tehtävä on kuuden kuukauden määräaikaisuus, joka voi jatkua. Toivomme, että voit aloittaa työskentelyn nopeasti.

Tehtävä

Rekrytoijana vastaat erityisesti ICT-henkilöstöresursoinnista. Toimit siis esimiesten tukena vastaten rekrytointiprosessista eli työpaikkailmoituksista, hakemusten käsittelystä, haastatteluista ja hakijaviestinnästä. Tehtäviisi kuuluu myös työsuhteen elinkaareen liittyviä toimenpiteitä, kuten työsopimukset ja työtodistukset. Yritys on korkean teknologian talo, joten osallistut myös hr-prosessien ja järjestelmien kehittämiseen omalta osaltasi.

Toivomme sinulta

Toivomme sinulta soveltuvaa koulutusta ja muutaman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä ICT-kentästä ja/tai tekniikan toimialoilta. Näkemys rekrytointimarkkinasta ja -kanavista sekä kokemus passiivisten ehdokkaiden löytämisestä ja aktivoinnista on eduksi tehtävässä onnistumiselle.

Asiakasyrityksemme arvostaa, jos lisäksi sinulla on vahvat viestintä- ja vuorovaikutustaidot. Olet tottunut projektityöhön ja työtapasi on itseohjautuva ja tavoitteellinen. Olet analyyttinen ja yhteistyötaitoinen ja suhtaudut avoimesti muutokseen ja uusiin asioihin. Olet keskusteleva mutta kuunteleva eli löydät asian ytimen niin haastatteluissa kuin neuvotteluissa.

Tehtävä edellyttää

Tehtävä edellyttää vahvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä hyvää it-osaamista.

Asiakasyrityksemme tarjoaa

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle monipuolisen rekrytointikentän teknologiateollisuuden johtavassa yrityksessä. Pääset keskustelemaan hyvin erilaisten ihmisten kanssa kiinnostavista talon mahdollisuuksista ja sitten huolehtimaan heidän sitoutumisestaan. Tehtävä tarjoaa sinulle myös mahdollisuuden kasvattaa osaamistasi osaamisen kehittämistä arvostavassa ympäristössä.

Hae tehtävää heti, paikka täytetään välittömästi oikean henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Barona Engineeringin Kristiina Vormala (040 837 4019), parhaiten tavoitettavissa torstaisin klo 13-14.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1466418
  • Tehtäväalue: HR, IT
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Oulu