(Poistunut julkaisusta)

ICT-Ratkaisumyyjä (Helsinki)
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Elisa Santa Monica Oy on turvallisiin tietoverkkoihin ja konesaleihin keskittynyt asiantuntijaorganisaatio. Käytössämme on paras teknologia, uusin tieto ja alan parhaat osaajat. Elisa Santa Monica on verkko- ja tietoturvateknologian sekä konesaliratkaisujen huippuosaaja ja edelläkävijä. Elisa Santa Monica Oy on osa Elisaa.

Haemme Elisan Yritysasiakkaat verkko- ja tietoturvapalvelut -liiketoimintaan 

kokenutta ICT-ratkaisumyyjää 

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Helsinkiin.

Ratkaisumyyjänä vastaat kattavasti Verkot- ja tietoturvapalvelut -liiketoiminta-alueen tuotteiden ja palveluiden myynnistä. Katsot, että myyntivaiheessa tarvittavat tuotokset, kuten ratkaisukuvaukset, suunnitelmat ja muu dokumentaatio on kunnossa. Tämä on takuu sille, että tarvittavat tuotteet ja palvelut voidaan hinnoitella ja myydä asiakkaalle ja toimittaa laadukkaasti. Sinulla on vahva vuorovaikutussuhde asiakkaidemme kanssa ja yksi oleellinen osa-alue roolissasi onkin ennakkovaikuttaminen, kun asiakas pohtii tarjouspyynnön sisältöä. Tehtävässä teet tiivistä yhteistyötä useiden sisäisten sidosryhmien, asiakkaiden sekä kumppaneiden kanssa, ymmärtäen laajasti edellä mainittujen palveluiden hyödyt asiakkaan liiketoiminnan kehittämisessä.

Mitä toivomme sinulta?

Odotamme, että sinulle on jo kertynyt useamman vuoden kokemus sekä näyttöjä asiakasverkkojen ja tietoturvapalveluiden myynnistä eri teknologiatoimittajien tuotteiden parissa. Olet myös riittävän syvällä eri teknologioiden mahdollisuuksista ratkaista yritysasiakkaidemme haasteita, joten kykenet keskustelemaan luontevasti ratkaisuvaihtoehdoista asiakkaiden eri tasojen kanssa.

Nautit asiakas- ja liiketoimintalähtöisestä työskentelystä ja osaat tarjota asiakkaillemme ratkaisuja, jotka tuottavat heille lisäarvoa. Tunnet perusteellisesti vastuualueen tuotteet, palvelut, niiden hinnoittelun, markkinan hintatason ja tärkeimmät kumppanit. Kaupallinen tai tekninen koulutustausta on edellytys. Koska tehtävä on hyvin itsenäinen ja asiakaskeskeinen, olet pitkäjänteinen, oma-aloitteinen ja et hätkähdä pientä painetta. Nautit verkostoitumisesta ja sinulta luonnistuu myös esiintyminen. Viestit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen toimenkuvan mobiilipalveluiden jatkuvasti muuttuvassa maailmassa ja innovatiivisessa tiimissä. Tarjoamme joustavat työskentelytavat, mielenkiintoiset ja haasteelliset työtehtävät yritysasiakkaiden parissa. Fyysinen työpisteesi on moderneissa Elisa Santa Monican toimitiloissa pääkaupunkiseudulla.

Lisätietoja tehtävästä antaa Antti Malkamäki, Head of Solution Sales (puh. 050 3161911, antti.malkamaki@elisa.fi). 

Kerro itsestäsi enemmän  mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 26.1. mennessä jättämällä hakemus