ICT-projektipäällikkö
Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2019

Tehtävän kuvaus

Helsinki on asettanut tavoitteekseen olla maailman toimivin kaupunki ja on siksi aloittanut kunnianhimoisen digitalisaatio-ohjelman, jonka avulla se parantaa palvelujaan ja uudistaa toimintaansa rohkeasti monin tavoin. Digitalisaatio-ohjelma sisältää useita hankkeita, joissa uudistetaan kaupungin ICT-infrastruktuuria ja -palveluja sekä tarjotaan työntekijöille modernit tietotekniset työvälineet. Helsingin kaupunginkanslian tietohallinto vie kehitystä eteenpäin ja vastaa digitalisaatio-ohjelman kärkihankkeista.

ICT-projektipäällikkö johtaa projekteja, joissa uudistetaan Helsingin kaupungin ICT-infrastruktuuria sekä otetaan käyttöön uusia ICT-palveluhallinnan toimintatapoja ja pilvipalveluja.

Kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto.

Tehtävässä edellytetään useiden vuosien kokemusta mittavien ICT-infrastruktuurin ja -palvelujen kehittämisprojektien johtamisesta. Lisäksi edellytetään hyvää teknistä osaamista ICT-infrastruktuurista (tietoliikenneverkot, palvelinjärjestelmät), kokemusta pilvipalvelujen hyödyntämisestä sekä näyttöjä IT-palveluhallinnan parhaiden käytäntöjen soveltamisesta. Palveluhenkisessä ja asiakaslähtöisessä tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä yhteistyö-, viestintä- ja dokumentointitaitoja.

Tehtävässä luetaan eduksi kokemus julkisista hankinnoista ja palvelujen tuotteistamisesta.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Ville Kivelä ICT- palvelupäällikkö 040-5481463 / ville.kivela@hel.fi soittoajat: to 31.10. klo 12-16 ja ma 11.11. klo 12-16.

Lisätietoa

digi.hel.fi

Haku päättyy 22.11.2019 klo 16:00

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot