(Poistunut julkaisusta)

ICT-projektipäällikkö
A-Katsastus Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2019

Haemme kokenutta

ICT-projektipäällikköä

vastaamaan InCar Oy:n IT-kokonaisuuden kehittämisestä.

Haemme tietohallintoomme kokenutta IT-projektipäällikköä kehittämään InCar Oy:n IT-kokonaisuutta ja sovellusarkkitehtuuria. Ympäristömme pohjautuu pääosin Saas-ratkaisuihin ja pilvipalveluihin, joten tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää vahvaa osaamista pilvipohjaisen IT-infrastruktuurin ja sovellusympäristön rakentamisesta ja kehittämisestä tietoturvallisesti käytettävyyttä unohtamatta. Infrastruktuuriin liittyvien projektien lisäksi tehtävänhaltijalta edellytetään valmiuksia vastata liiketoimintaprojektien edistämisestä sekä tuesta uusien toimipisteiden avaamisessa ja ratkaisujen käyttöönotossa myös käytännössä. Ensimmäisiä tehtäviäsi on keskittyä yhtenäisen IT-ympäristön suunnitteluun ja rakentamiseen liiketoiminnan tarpeiden mukaisesti.

Työssä menestyminen edellyttää, että sinulla on useamman vuoden kokemus verkostomaisen liiketoiminnan integraatioista, pilvipalveluista, mobiiliratkaisuista ja toiminnanohjausjärjestelmistä sekä näihin liittyvistä kehitysprojekteista. Järjestelmällinen työote ja kyky priorisoida myös omaa tekemistä, on merkittävässä roolissa tehtävän menestyksellisessä suorittamisessa.

Odotamme, että olet ratkaisukeskeinen ja asiat edistyvät johdollasi. Projektipäällikkönä tunnet keskeiset projektihallinnan metodit ja vastaat riittävästä viestinnästä projektien edetessä niin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmien kanssa. Huolehdit myös projektien edistymisestä sovitun aikataulun ja budjetin puitteissa. Järjestelmien dokumentointi on sinusta olennainen osa kehitystyötä, johon myös itse olet valmis osallistumaan. Koulutustaustaltasi olet esimerkiksi AMK-tradenomi/insinööri tai vastaava.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi. Tarjottava positio on uusi ja osaamisellasi ja työpanoksellasi on aidosti merkitystä. Meillä pääset osaksi aktiivista ja kehittämishaluista työyhteisöä, jossa panostamme hyvään työilmapiiriin ja työssä viihtymiseen. Et ole tehtävässä yksin, vaan olet osa konsernin tietohallinnon tiimiä. Lisätietoja tehtävästä antaa A-Katsastus Groupin IT-päällikkö Marko Syrjälä puh. 050 5367 397 perjantaina 27.9. klo 11.00 – 12.00 ja keskiviikkona 2.10. klo 14.30 – 15.30.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 14.10. oheisen linkin kautta: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?64bf780c. Toimithan nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.