(Poistunut julkaisusta)

ICT-projektipäällikkö
Helsingin kaupungin liikennelaitos -liikelaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2019

HKL hakee vakinaiseen toimeen ICT-projektipäällikköä kehittämään HKL:n tietoteknisiä hankkeita niiden käynnistämisestä käyttöönottoon asti. Tehtävässä yhdistyy ICT-projektien johtaminen, ICT-arkkitehtuurin määrittely ja järjestelmien toiminnallinen määrittely. ICT-projektipäällikkö toimii useiden osittain eri tavoitteita edustavien sidosryhmien rajapinnassa ja pyrkii löytämään yhteiskunnan edun kannalta parhaan ratkaisun.

Tehtävään valittavalta edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, kykyä soveltaa tietotekniikkaa laaja-alaisesti organisaation toiminnassa sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Tietotekninen tausta voi sisältää näkökulmia mm. systeemisuunnitteluun, tietoliikenteeseen, tietokantoihin, tietovarastoihin, tietoturvaan tai ajankohtaisiin ohjelmointimenetelmiin.

Arvostamme kokemusta projektien johtamisesta, budjetoinnista, kustannusseurannasta, projektien johtoryhmätyöskentelystä ja järjestelmien määrittelystä. Osaaminen ICT-alan hankinnoista, erityisesti erityisalojen hankintalaista ja yleisimmistä puitesopimusmenettelyistä (julkisen alan JIT-ehdot ja Kauppakamarin IT-ehdot) katsotaan eduksi. Eduksi katsotaan myös kaupallinen osaaminen ja liikenteen toimialaosaaminen sekä kaupungin tietoteknisen ympäristön tuntemus.

Tarjoamme näköalapaikan laajentuviin metro- ja raitiotieverkostoihin, monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä ja mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen sekä Helsingin kaupungin henkilöstölleen tarjoamat hyvät työsuhde-edut.

Jätä hakemuksesi 3.6.2019 klo 16.00 mennessä Helsingin kaupungin sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta osoitteessa helsinkirekry.fi. Työavain 21-46-19 ohjaa suoraan hakuilmoitukseen. Lisätietoja tehtävästä antaa IT-päällikkö Jari Jokiniemi, p.050 517 6084, 15.5. klo 9.00-12.00 ja 22.5. klo 13.00-15.00.  

HKL - Kaupungin paras liike

Kun matkustat metrolla, raitiovaunulla tai Suomenlinnan lautalla, käytät joukkoliikennevälinettä, jonka liikennöinnistä vastaa Helsingin kaupungin liikennelaitos eli HKL. Palveluksessamme työskentelee yli 1000 eri alojen ammattilaista. He ajavat raitiovaunuja ja metrojunia, ohjaavat liikennettä valvomoissa, huoltavat kalustoa, ratoja ja kiinteistöjä, suunnittelevat ja toteuttavat uusia hankkeita sekä työskentelevät erilaisissa esimies- ja toimistotehtävissä.