(Poistunut julkaisusta)

ICT-projektipäällikkö
Berner

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2018

Etsimme Bernerille Helsinkiin uutta avainhenkilöä

ICT-PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtävänäsi on toimia Bernerin ICT-tiimissä projektipäällikkönä. Osallistut erilaisten ICT-projektien ja järjestelmäintegraatioiden kehittämiseen ja läpivienteihin. Ymmärrät liiketoiminnan tarpeita, ja osaat vastata niihin tämän hetken vaatimusten mukaisesti. Teet tiivistä yhteistyötä yhdessä ICT-tiimin, Bernerin liiketoimintojen sekä ulkoisten ICT-kumppaneiden kanssa. Toimit merkittävässä roolissa tulevina vuosina kehittämässä ICT-järjestelmiämme liiketoimintojemme kasvavien tarpeiden mukaisesti, ja osallistut ICT-arkkitehtuurin määrittelyyn sekä kehittämiseen koko Bernerin osalta. Esimiehesi on Bernerin ICT-päällikkö.

Odotamme, että sinulla on tehtävään sopiva, mielellään korkeakoulutasoinen koulutus. Koulutustasi tärkeämpää on, että sinulla on laaja-alainen kokemus ICT-järjestelmien parissa toimimisesta, olet ollut mukana järjestelmäkehitystyössä, olet proaktiivinen ja projektienhallinta on sinulle arkipäivää. Kyky itsenäiseen työskentelyyn, pitkäjänteisyys, hyvät yhteistyötaidot sekä keskeneräisyyden sietäminen auttavat sinua menestymään tehtävässä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen työtehtävän vakavaraisessa konsernissa sekä mahdollisuuden kehittää omaa työtäsi. Meillä teet töitä innostuneen ja ammattitaitoisen tiimin kanssa. Tukenasi on lisäksi koko Bernerin muu organisaatio. Moderni ja viihtyisä monitilatoimistomme sijaitsee Helsingin Herttoniemessä.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antavat Bernerin ICT-päällikkö Anneli Paakkola, puh. 0400 564 726, parhaiten tavoitettavissa ke 9.5. klo 14-16 sekä Arespartnersin konsultti Janne Marttinen, puh. 0400 426 127, parhaiten tavoitettavissa ti 15.5. klo 15-17 ja to 17.5. klo 8-10. Muina aikoina soittopyynnöt välittää Arespartnersin rekrytointikoordinaattori Peppina Auvola-Junttonen, puh. 044 2361 600. Jätä hakemuksesi ansioluettelon ja palkkatoiveen kera osoitteessa www.arespartners.fi linkin ”Aresnets” kautta viimeistään su 20.5.2018.