(Poistunut julkaisusta)

ICT-projektipäällikkö
Turku Energia

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.12.2017

HAEMME JUURI SINUA ICT-PROJEKTIPÄÄLLIKÖKSI.
Tehtävässä vastaat tietoliikenne-, tietoturva- ja integraatioratkaisujen kehittämisestä ja ylläpidosta. Työskentelet osana tiimiä, ja toimit tilanteesta riippuen projektien vastuullisena vetäjänä tai asiantuntijana. Työskentelet kiinteässä yhteistyössä konsernin liiketoimintojen kanssa ja ratkaiset liiketoimintojen tarpeita modernien ICT-ratkaisujen avulla, varmistaen samalla olemassaolevien ICT-ratkaisujen korkean käytettävyyden.

Odotamme

TOIVOMME SINULTA soveltuvan korkeakoulututkinnon (esim. insinööri/DI) lisäksi vähintään viiden vuoden työkokemusta vastaavan tyyppisistä tehtävistä. Sinulla on kokemusta tietoliikenne-, palomuuri- ja tietoturvaratkaisuista sekä perustiedot integraatiotyökaluista (esim. Frends tai MS BizTalk). Vaihtoehtoisesti kokemuksesi voi painottua enemmän tietojärjestelmiin, jolloin sinulla on kuitenkin jonkin verran kokemusta myös tietoliikenne- ja tietoturvaratkaisuista. Lisäksi toivomme sinulta näyttöä ICT-projektien onnistuneesta toteuttamisesta ajallaan ja laadukkaasti.


Hyvät kirjalliset ja suulliset kommunikaatiotaitosi suomeksi sekä englanniksi auttavat sinua tuottamaan dokumentaatiota ja pitämään selkeitä esityksiä vaikeistakin asioista. Työskentelytyyliltäsi olet tavoitteellinen ja oma-aloitteinen, mutta olet myös yhteistyökykyinen sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien suuntaan.


Kokemus Citrix-sovellusvirtualisoinnista, teollisuusympäristön tietoverkoista sekä toiminnanohjaus- ja raportointijärjestelmistä on sinulle eduksi. Projektien osalta aiempi kokemuksesi tietojärjestelmien hankinnoista, ICT-sopimuksista sekä järjestelmäarkkitehtuurin kehittämisestä on myös eduksi.

Tarjoamme

TARJOAMME SINULLE haastavan ja monipuolisen tehtäväkentän lisäksi näköalapaikan innovatiivisella energiatoimialalla, jossa saat mahdollisuuden kehittyä energialiiketoiminnan ydinalueella edelleen haastavampiin tehtäviin kokemuksesi karttuessa. Turku Energia -konserni kuuluu Suomen suurimpien energiayhtiöiden joukkoon, ja olemme Varsinais-Suomen johtava sähkön ja lämmön myyjä sekä siirtäjä. Olemme vahvasti läsnä asiakkaidemme arjessa. Toimialan edelläkävijänä kehitämme uusia, ihmisten elämää ja ympäristöä hyödyttäviä ratkaisuja.

Lisätietoja

Kiinnostuitko? Tutustu meihin nettisivuillamme ja hae tehtävää viimeistään 14.1.2018 täyttämällä ICT-projektipäällikön sähköinen hakulomake osoitteessa www.turkuenergia.fi/rekrytointi. Liitä mukaan CV ja palkkatoivomuksesi.
Lisätietoja tehtävästä antaa kehityspäällikkö Antto Kulla, p. 050 5573 257, ti 2.1. klo 14:00-16:00, to 4.1. klo 8:00-10:00, ma 8.1. klo 8:00-9:00 ja ke 10.1. klo 8:00-9:00.