(Poistunut julkaisusta)

ICT-projektipäällikkö / Raportoinnin kehittäjä
Rakennusliike Lapti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.6.2018

Haemme Oulun toimipisteeseemme ICT-ympäristömme ja ohjelmistojemme kehittämiseen tietohallinnon projektipäällikköä, jolla on kokemusta myös raportoinnin kehittämisestä. Pääset vetämään haastavia liiketoimintaa tukevia tietojärjestelmähankkeita ja vastaamaan niiden läpiviennistä. Teet tiivistä yhteistyötä liiketoiminnan, ICT-toimittajien ja tietohallinnon asiantuntijoiden kanssa.

Tehtävä edellyttää kokemusta ICT-projektien johtamisesta ja kyvykkyyttä ymmärtää liiketoimintaprosesseja ja niihin liittyviä käsitteitä. Osaat keskustella sujuvasti IT:n kielellä järjestelmäarkkitehtuureista, -teknologioista ja erilaisista integraatioista, mutta pystyt silti kommunikoimaan liiketoiminnan kanssa ymmärrettävästi.

Edellytämme aikaisempaa kokemusta toiminnanohjausjärjestelmistä, tietokannoista, integraatioiden toteuttamisesta ja käyttöönottoprojektien läpiviennistä. Katsomme eduksi, jos olet ollut kehittämässä raportointiratkaisuja ja sinulla on osaamista nykyaikaisista BI-raportointivälineistä.

Odotamme Sinulta

  • IT-alan tutkintoa tai muuta vahvaa näyttöä alalta
  • Käytännön kokemusta ICT-projektien läpiviennistä
  • Useamman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä
  • Omaat kokemusta raportoinnin kehityshankkeista
  • Osaamista SQL-tietokannoista
  • Kokemusta liiketoimintajärjestelmistä (esim. ERP ja CRM) ja erilaisista ohjelmistokehitysprojekteista
  • Kokemus Microsoft-raportointivälineistä (SQL Server Data Tools ja Power BI) katsotaan eduksi
  • Microsoft O365, SharePoint ja Azure ovat sinulle tuttuja entuudestaan
  • Hyvää palveluasennetta, ongelmanratkaisukykyä ja työn organisointikykyä
  • Oma-aloitteisuutta, itsenäistä ja vastuullista työotetta

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn kehittyvässä toimintaympäristössä, joka antaa mahdollisuuden kehittymiseen. Pääset työskentelemään nykyaikaisen ICT-ympäristön parissa. Tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut ja kilpailukykyisen palkan sekä panostamme monipuolisesti henkilöstön työhyvinvointiin. Meillä Laptilla viihdytään!

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää mahdollisimman pian, tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jätä hakemus kuitenkin viimeistään 17.8.2018. Täytä sähköinen hakemus osoitteessa https://lapti.fi/tule-meille-toihin/. Liitä hakemukseesi myös palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa tietohallintojohtaja Mika Virsunen 17.7 klo 9-11 ja 24.7 klo 9-11, puh. 040-596 9757, sähköposti: mika.virsunen@lapti.fi.