(Poistunut julkaisusta)

ICT-projektipäällikkö, Helsingin kaupunki
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2020
Maailman toimivimmaksi kaupungiksi pyrkivä Helsinki etsii joukkoonsa kehittämisorientoitunutta ja vahvat vuorovaikutustaidot omaavaa henkilöä ICT-projektipäällikön rooliin kasvatuksen ja koulutuksen toimialalle. Tässä positiossa pääset tutustumaan viimeaikaisimpiin teknologisiin ratkaisuihin, kuten tekoälyyn ja jättämään kädenjälkesi järjestelmissä tehtäviin uudistuksiin. Mikäli projektien johtaminen ja teknologiaratkaisujen kehittäminen kuulostavat juuri sinua kiinnostavalta työnkuvalta, laita hakemuksesi tulemaan meille mahdollisimman pian!
KUVAUS
ICT-projektipäällikkönä vastuullesi kuuluu projektien koordinointi ja aikataulutus. Teknologisen kehittämisen lisäksi tärkeä osa työtäsi on yhteistyö eri sidosryhmien, esimerkiksi rehtoreiden, opettajien ja alihankkijoiden, kanssa. Työssäsi hyödynnät erilaisia projektinhallinta- ja kehitystyökaluja, kuten Jiraa, Scrumia ja Agilea. Pilvipalvelut ja pilvipalvelukomponentit ovat tärkeä osa työtäsi, joten aiempi kokemus niistä auttaa menestymään tehtävässä. Kokemuksen lisäksi tärkeää on kuitenkin jatkuva kehittymisen ja oppimisen halu.

Tarjoamme


* Laajan työnkuvan, jossa pääset kehittämään ja kasvattamaan omaa osaamistasi
* Hankepäällikön sekä tiimin avun ja tuen
* Mahdollisuuden päästä kehittämään Suomen suurimman ja parhaimman kasvatuksen ja koulutuksen toimialaa yhä toimivammaksi tietohallinnon kautta


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Projektin koordinointi ja teknologinen aikataulutus
* Sisäinen ja ulkoinen yhteistyö sekä viestiminen eri sidosryhmien ja alihankkijoiden kanssa
* Päivittäiset Scrum- ja Agile-työskentelyyn liittyvät työt
* Teknologiaratkaisuiden kehittäminen yhdessä asiakkaiden, Helsingin omien asiantuntijoiden ja alihankkijoiden kanssa

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltuva korkeakoulututkinto
* Ymmärrys ohjelmistokehittämisestä ja koodauksesta
* Aiempaa kokemusta ICT-alan tehtävistä esimerkiksi harjoitteluiden ja harrastuneisuuden kautta
* Sujuva suomen ja englannin kielen kielitaito sekä virkamiesruotsin suorittaminen


Ihmisenä olet:


* Oppimishaluinen
* Innovatiivinen
* Joustava


Eduksi katsotaan koodauskokemus ja tuntemus kasvatuksen ja koulutuksen toimialasta.

Muuta tietoa


* Aloitus: Syyskuun alku tai sopimuksen mukaan elokuussa
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Helsingin kaupungin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Helsingin kaupungin kasvatuksen ja koulutuksen toimiala pitää sisällään polun aina varhaiskasvatuksesta toisen asteen koulutukseen saakka. Helsingin kaupungin kunnianhimoisena tavoitteena on olla maailman toimivin kaupunki, ja ICT-palveluiden toimivuus on erittäin tärkeä osa tätä tavoitetta.