ICT-projektiosaaja F.E.C. työvoimakoulutus
Aalto University Professional Development (Aalto PRO)

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.12.2019

ICT-projektiosaaja F.E.C. työvoimakoulutus

Aalto PRO yhdessä Uudenmaan ELY-keskuksen ja TE-toimiston kanssa käynnistää rekrytoivan koulutusohjelman, jonka tavoitteena on kouluttaa ICT-alalle projektiosaajia. Tavoitteena on kehittää osallistujien näkemystä laaja-alaiseen projektityöskentelyyn ICT-toiminnoissa sekä tuoda heille uutta osaamista ja työkaluja ja näin työllistyä alalle.

Olet kohderyhmää, mikäli sinulla on:

  • korkeakoulututkinto esim. kaupan, luonnontieteen  tai tekniikan alalta
  • aikaisempaa ICT-alan työkokemusta ja halua kehittyä projektitoiminnan osaajiksi.
  • halu ja motivaatio kehittyä ICT-projektihallinnan asiantuntijana ja työllistyä alalle
  • olet työtön tai työttömyysuhan alainen

Ohjelman aikana perehdytään mm. ICT-projektien suunnitteluun ja toteuttamiseen, projektien johtamiseen, ketteriin projektimalleihin, digitalisaation vaikutukseen ja lean-kehittämiseen ICT-palveluissa. Koulutukseen kuuluu Certified Scrum Master sertifikaatin suorittaminen.

Kiinnostuitko? Ohjelman tarkemmat tiedot ja hakulinkit löydät sivulta www.aaltopro.fi/ictfec. Ohjelmaan haetaan TE-toimiston sivujen kautta. Koulutuksen numero on 689182.

Ohjelmaan kannattaa hakea mahdollisimman pian, sillä etsimme yritysyhteistyöpaikkoja jo hakuaikana.

Hakuaika päättyy 31.1.2020.

F.E.C. (Further Educated with Companies) -koulutusohjelma

F.E.C- koulutusohjelmat toteutetaan yhteistyössä Uudenmaan ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yritysten kanssa. Aalto PRO:n F.E.C.-ohjelmien tärkein tavoite on osallistujan työllistyminen. Menestyksekkään työllistymisen takaa korkeatasoinen koulutus, mahdollisuus osoittaa osaamisesi ja motivaatiosi suoraan yrityksille sekä henkilökohtainen tuki.

Lisätietoja ohjelmasta saat ohjelman yhteyshenkilöiltä:

Kimmo Rissanen, +358 10 837 3830kimmo.rissanen@aaltoee.fi

Heikki Valtonen, +358 10 837 3854heikki.valtonen@aaltoee.fi

Ohjelmajohtaja Eeva Klemi, +358 10 837 3859eeva.klemi@aaltoee.fi

Voit myös lukea Aalto PRO:n F.E.C. -ohjelmiin osallitusteneiden huippukokemuksista artikkeleista  Löytynyt: uusi työpaikka ja Sain F.E.C. -ohjelman myötä uralleni uuden suunnan!

---

Koulutusohjelma on Uudenmaan ELY-keskuksen hankkimaa työvoimakoulutusta ja se on osallistujalle maksuton.

Aalto PRO:lla, joka on osa Aalto University Executive Education -ryhmää, on yli 25 vuoden asiantuntijakokemus rekrytointiin tähtäävien koulutusohjelmien toteuttamisesta. Toimintamme osana Aalto-yliopistoa takaa korkean laadun ja luotettavuuden. Kauttamme on työllistynyt jo tuhansia työnhakijoita. Sekä ohjelmiin osallistujien että yritysasiakkaittemme tyytyväisyysaste on erinomainen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot